Στην εντατική η Μαίρη Χρονοπούλου μετά από σοβαρό ατύχημα | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Στην εντατική η Μαίρη Χρονοπούλου μετά από σοβαρό ατύχημα

Η Μαίρη Χρονοπούλου μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο εσπευσμένα, έπειτα από σοβαρό ατύχημα. "

 medlabnews.gr iatrikanea

Η 90χρονη αγαπημένη ηθοποιός Μαίρη Χρονοπούλου μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο εσπευσμένα, έπειτα από σοβαρό ατύχημα. "Ας προσευχηθούμε όλοι για τη ζωή της", γράφει ο Μάκης Δελαπόρτας, στην ανάρτησή του.

Ειδικότερα, τη δυσάρεστη είδηση γνωστοποίησε ο Μάκης Δελαπόρτας με ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

"Εσπευσμένα στο νοσοκομείο η Μαίρη μας από σοβαρό ατύχημα…. Ας προσευχηθούμε όλοι για τη ζωή της…." έγραψε ο Μάκης Δελαπόρτας για την κυρία Χρονοπούλου.

Με πληροφορίες μας η Μαίρη Χρονοπούλου έπεσε μέσα στο σπίτι της και κτύπησε στο κεφάλι. Από τις εξετάσεις που έγιναν έχει προκληθεί από την πτώση μεγάλο αιμάτωμα ενδοκρανιακά.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η Μαίρη Χρονοπούλου γεννήθηκε στην Αθήνα, 16 Ιουλίου 1933 και είναι Ελληνίδα ηθοποιός του θεάτρου, του κινηματογράφου και της τηλεόρασης αλλά και τραγουδίστρια.

Τις δεκαετίες του 1960 και 1970 διακρίθηκε ως μία από τις πιο δημοφιλείς και σημαντικές Ελληνίδες ηθοποιούς, η οποία έγινε μεγάλη σταρ τη χρυσή εποχή του κινηματογράφου.

Να υπενθυμίσουμε ότι τον Αύγουστο του 1999 υπέστη ένα σοβαρό ατύχημα με το αυτοκίνητό της, που την έχει αναγκάσει να βρίσκεται μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

"Ήμουν τέρας, 128 κιλά. Από την άλλη πλευρά ήμουν καθισμένη σε μια πολύ ωραία πολυθρόνα με πολύ ωραίο φουστάνι. Έδειξα αυτή την τερατώδη φωτογραφία για ανθρώπους που είχαν αντιμετωπίσει προβλήματα, όπως κι εγώ. Για ανθρώπους που είχαν χάσει τον εαυτό τους. Ήθελα να τους πω: Προσπαθήστε, εγώ προσπάθησα και το νίκησα", είχε αναφέρει η Μαίρη Χρονοπούλου, σε πρόσφατη συνέντευξή της στην εκπομπή "Super Κατερινα".

"Παράλυτη, κατάκοιτη, έριξα 128 κιλά ακίνητη. Ήμουν ξαπλωμένη στο κρεβάτι χωρίς να μπορώ να γυρίσω ούτε δεξιά ούτε αριστερά. Είναι φρικτό πράγμα", είχε συμπληρώσει η αγαπημένη ηθοποιός.

Δείτε την πλήρη ανάρτηση για το ατύχημα της Μαίρης Χρονοπούλου:


Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων