Απιστευτη ιστορία. Απατεώνισσα κατάφερε και έφαγε 130.000 ευρώ από ηλικιωμένη | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Απιστευτη ιστορία. Απατεώνισσα κατάφερε και έφαγε 130.000 ευρώ από ηλικιωμένη

Μια ηλικιωμένη γυναίκα στην Βούλα είναι από τα τελευταία θύματα της απάτης επιτηδείων

 medlabnews.gr iatrikanea

Μια ηλικιωμένη γυναίκα στην Βούλα είναι από τα τελευταία θύματα της απάτης επιτηδείων που τηλεφωνούν σε ανθρώπους μεγάλης ηλικίας και με σοκαριστικά κάθε φορά ψέματα τους αποσπούν χρηματικά ποσά. 

 Σύμφωνα με πληροφορίες η δράστιδα τηλεφώνησε στην ηλικιωμένη, παρουσιάστηκε σαν αξιωματικός της ΕΛΑΣ και της είπε ότι η κόρη της ενεπλάκη σε τροχαίο, παρέσυρε και χτύπησε ανήλικο παιδί και προκειμένου να μην μπει φυλακή πρέπει να της δώσει άμεσα 100.000 ευρώ. 

 Η ηλικιωμένη έβαλε 100.000 ευρώ σε μια τσάντα και την άφησε στον κάδο σκουπιδιών απέναντι από το σπίτι της καθ' υπόδειξην της δράστιδος. Και η δράση της απατεώνισσας δεν σταμάτησε εκεί. Κάλεσε ξανά στο τηλέφωνο την ηλικιωμένη και της ζήτησε επιπλέον 30.000 ευρώ τα οποία και της παρέδωσε σε τσάντα που άφησε σε ιερό ναό.

Λιγο αργότερα πηγε σπίτι της η κόρη της. Η μητέρα της ετρεξε την πήρε αγκαλιά και της λέει, "κόρη μου σε έσωσα". Εκει αποκαλύφτηκε η απάτη, όμως τα ευρώ είχαν κάνει φτερά.

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων