Ο μικρούλης Ορφέας πήρε το 1ο βραβείο στον 9ο Διεθνή Διαγωνισμό Πιάνου | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Ο μικρούλης Ορφέας πήρε το 1ο βραβείο στον 9ο Διεθνή Διαγωνισμό Πιάνου

Θερμά συγχαρητήρια στο μαθητή του Δημοτικού Ωδείου Ρεθύμνου, και της Πέμπτης Τάξης του 14ου Δημοτικού Σχολείου Ρεθύμνου

 medlabnews.gr iatrikanea

Το 1ο Βραβείο στον 9ο Διεθνή Διαγωνισμό Πιάνου, που πραγματοποιήθηκε 18 – 26 Νοεμβρίου 2023 στην πόλη Spoleto της Ιταλίας, κατέκτησε ο μαθητής του Δημοτικού Ωδείου Ρεθύμνου, Ορφέας Χριστονάκης.

Με αφορμή αυτή την επιτυχία, η Αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνης, κα Μαρία Λιονή, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Θερμά συγχαρητήρια στο μαθητή του Δημοτικού Ωδείου Ρεθύμνου, και της Πέμπτης Τάξης του 14ου Δημοτικού Σχολείου Ρεθύμνου, Ορφέα Χριστονάκη, ο οποίος μας γέμισε με χαρά και περηφάνια με την κατάκτηση της πρώτης θέσης στον 9ο Διεθνή Διαγωνισμό Πιάνου, που πραγματοποιήθηκε το Νοέμβριο, στην πόλη Spoleto της Ιταλίας, με άνω από 40 συμμετέχοντες. Η διάκριση αυτή είναι το επιστέγασμα μιας μακρόχρονης και επιμελούς προσπάθειας του Ορφέα, που δικαιώνεται, όσο και των δασκάλων του, αλλά και της οικογένειάς του, που στηρίζουν την αγάπη του για τη Μουσική και την καλλιτεχνική του πορεία.

Του ευχόμαστε να είναι υγιής, να έχει καλή πρόοδο στις σπουδές του και να συνεχίσει να ξεχωρίζει διεθνώς σε ένα εξαιρετικά απαιτητικό καλλιτεχνικό πεδίο, όπως η κλασική μουσική, κάνοντας τα όνειρά του πραγματικότητα και έχοντας τη δυνατότητα να ξεδιπλώσει το μεγάλο ταλέντο του».

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων