Έχει ταυτοποιηθεί ο φερόμενος ως δράστης, που σκότωσε τον Ολιβερ στην Αράχωβα | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Έχει ταυτοποιηθεί ο φερόμενος ως δράστης, που σκότωσε τον Ολιβερ στην Αράχωβα

Εξελίξεις στην υπόθεση κακοποίησης του άτυχου χάσκι

 medlabnews.gr

Οι εξελίξεις τρέχουν στην υπόθεση κακοποίησης του Όλιβερ την ώρα που απλοί πολίτες και μέλη φιλοζωικών οργανώσεων απαιτούν να αποδοθεί δικαιοσύνης στην ειδεχθή υπόθεση.

Σύμφωνα με την Αθηνά Ανάσογλου, δικηγόρο των φιλοζωικών σωματείων που από την αρχή έχουν καταπιαστεί με όσα συνέβησαν καταβάλλοντας κάθε προσπάθεια να εξιχνιαστεί το αποτρόπαιο έγκλημα, ο φερόμενος ως δράστης έχει ταυτοποιηθεί .

«Μετά από ανθρώπους που θέλησαν να μιλήσουν έχουμε την απάντηση για το ποιος το έκανε. Την απάντηση πρέπει να τη δώσει η δικαιοσύνη βέβαια και όχι εμείς. Θα ζητήσουμε τα άτομα που έχουν την απάντηση να καταθέσουν και ήδη αρκετά άτομα έχουν καταθέσει».

«Ίσως είναι ζήτημα των Αρχών να θέλουν να δέσουν το συγκεκριμένο άτομο. Το όνομα έχει ακουστεί. Όλα δείχνουν αυτό το άτομο, όλα εξηγούν τους λόγους που το έκανε. Εγώ χθες ανατρίχιασα… Αλλά δεν μπορώ να το πω στον αέρα».

«Προσπάθησε να τους ξεγελάσει όλους από την αρχή» κατέληξε η κ. Ανάσογλου

Αράχωβα: Συγκέντρωση φιλόζωων για τον Όλιβερ 

 Συγκέντρωση στην Αράχωβα πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής (17/12) από σωματεία φιλόζωων, ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τον θάνατο του χάσκι, Όλιβερ, αλλά και για το γεγονός ότι μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί ο δράστης. Kάποιοι από τους επικεφαλής των σωματείων που συμμετέχουν είναι «μια ειρηνική διαμαρτυρία, δεν θέλουμε ένταση και φασαρίες». Οι συμμετέχοντες στη διαμαρτυρία ταξίδεψαν μέχρι την Αράχωβα με πούλμαν από διάφορες περιοχές εντός και εκτός της Αττικής, ενώ υπάρχει και κόσμος που πήγε με μηχανή ή αυτοκίνητο.


ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων