Κρίσιμες ώρες για τον 31χρονο αστυνομικό | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Κρίσιμες ώρες για τον 31χρονο αστυνομικό

Ο 31 ετών αστυνομικός παραμένει διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του Γενικού Κρατικού Νικαίας

 medlabnews.gr iatrikanea

Μάχη για τη ζωή του εξακολουθεί να δίνει ο 31χρονος αστυνομικός που τραυματίστηκε από ναυτική φωτοβολίδα στα επεισόδια της περασμένης Πέμπτης στον Ρέντη. Ο αστυνομικός είναι διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του Γενικού Κρατικού Νίκαιας και η κατάσταση της υγείας του παραμένει πολύ κρίσιμη.

Ο 31 ετών αστυνομικός παραμένει διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του Γενικού Κρατικού Νικαίας και υποβάλλεται σε εξωνεφρική αιμοκάθαρση καθώς δεν λειτουργούν πλέον πολλά ζωτικά του όργανα.

Οι γιατροί παράλληλα πριν λίγα 24ωρα προχώρησαν στον ακρωτηριασμό του αριστερού κάτω άκρου του 31χρονου εξαιτίας των μη αναστρέψιμων ισχαιμικών βλαβών και εκτεταμένων μυϊκών νεκρώσεων στην περιοχή του τραύματος του μηρού του.

Αιμοδυναμικά εξακολουθεί να υποστηρίζεται από αγγειοσυσπαστικά φάρμακα αλλά και από εξωνεφρική αιμοκάθαρση, ενώ επόμενο βήμα των γιατρών είναι σιγά – σιγά να μειώνουν τα κατασταλτικά φάρμακα, ώστε να διαπιστώσουν αν οι υπόλοιπες σωματικές του λειτουργίες επανέλθουν και τι τυχόν προβλήματα μπορεί να κληθούν να αντιμετωπίσουν στο άμεσο μέλλον οι γιατροί με την κατάσταση της υγείας του.

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων