Νέες εξελίξεις για την υπόθεση του Όλιβερ, στην Αράχωβα. Ξέρουμε τον δράστη. Εάν δε συλληφθεί θα δημοσιοποιήσουμε το όνομά του | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Νέες εξελίξεις για την υπόθεση του Όλιβερ, στην Αράχωβα. Ξέρουμε τον δράστη. Εάν δε συλληφθεί θα δημοσιοποιήσουμε το όνομά του

Τις προηγούμενες ημέρες υπήρχαν πληροφορίες για ταυτοποίηση του δράστη

  medlabnews.gr iatrikanea

Νέα στοχεία για την σοκαριστική υπόθεση του Όλιβερ στην Αράχωβα έρχονται στο φως, με τις έρευνες της ΕΛΑΣ να έχουν ολοκληρωθεί.

Τις προηγούμενες ημέρες υπήρχαν πληροφορίες πως η πλευρά του ιδιοκτήτη του χάσκι είχε πληροφορίες για κακοποίηση του ζώου, ενώ έκαναν λόγο και για ταυτοποίηση του δράστη.

Χθες, η δικηγόρος του ιδιοκτήτη του χάσκι, Ανθούλα Ανάσογλου βρέθηκε στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα και έδωσε νέα διάσταση στην υπόθεση, λέγοντας πως υπάρχει μάρτυρας που θα καταθέσει σημαντικά στοιχεία για τον φερόμενο ως δράστη. Όπως εξήγησε, μάρτυρας αποφάσισε να «σπάσει» τη σιωπή του και να δώσει στις αρχές πληροφορίες που γνωρίζει.

«Κάθε άνθρωπος θέλει τον χρόνο του. Θέλει να δει με τι σοβαρότητα εξελίσσεται μια υπόθεση. Γιατί ακούει πολλά και διάφορα», τόνισε και πρόσθεσε για τον μάρτυρα «κλειδι»:

«Ας πούμε ότι είναι κάτοικος της περιοχής και ας πούμε ότι σε αυτόν εκμυστηρεύτηκαν... Ξέρετε, για να μιλήσει κάποιος πρέπει να νιώθει μία ασφάλεια. Δε μιλάει κανένας, ούτε θα επιτρέψω σε κανέναν να μιλάει και να λέει ονόματα».

«Είπα ότι είμαστε κοντά και ότι γνωρίζουμε. Αυτό που λέμε είναι ότι υπάρχουν συγκεκριμένες καταγγελίες και ότι πρέπει να εξεταστούν... Δεν ξέρω αν είναι συγκάλυψη ή μια προσπάθεια να ξεχαστεί η υπόθεση», κατέληξε η γνωστή δικηγόρος.

Στις πληροφορίες που είχαν δει το «φως» και έκαναν λόγο για ταυτοποίηση του δράστη, η δικηγόρος τόνισε ξεκαθάρισε ότι δεν έχει γίνει , αλλά υπάρχουν στοιχεία που οδηγούν σε ένα συγκεκριμένο άτομο.

Ξέρουμε τον δράστη. Εάν δε συλληφθεί θα δημοσιοποιήσουμε το όνομά του

Η πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομάδας κατά της Κακοποίησης Ζώων, υποστηρίζει ότι το όνομα του δράστη έχει δοθεί στην αστυνομία

O δράστης της κακοποίησης του Όλιβερ, του οκτάχρονου χάσκι, κυκλοφορεί ελεύθερος και στην Αράχωβα δεν έχουν πάρει χαμπάρι ότι κινδυνεύουν όλοι, τα παιδιά τους και οι ίδιοι, υποστήριξε σε συνέντευξή της η πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομάδας κατά της Κακοποίησης Ζώων.

Η Μάρθα Πουλτίδου, μιλώντας στο ραδιόφωνο Focus Fm, ανέφερε ότι «εάν δεν τον συλλάβουν θα βγάλω δημόσια το όνομά του. Ξέρουμε ποιος είναι, έχει κατατεθεί το όνομά του στην αστυνομία. Ο κόσμος το έχει τούμπανο στην Αράχωβα κι εμείς κρυφό καμάρι».

Η πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομάδας κατά της Κακοποίησης Ζώων, ανέφερε ότι το οκτάχρονο χάσκι το έχει χτυπήσει άγρια ο δράστης και στη συνέχεια βιάστηκε με αιχμηρό αντικείμενο με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του. «Προφανώς υπήρχαν μάρτυρες από όσο γνωρίζουμε εμείς», συμπλήρωσε η Μάρθα Πουλτίδου, αναφέροντας ότι ο Όλιβερ, το οκτάχρονο χάσκι «έχει κακοποιηθεί βάναυσα ένα ζώο και έχει βιαστεί από άνθρωπο και όχι από άλλα ζώα όπως προσπαθεί να μας πείσει η αστυνομία».

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων