Η πιο συγκινητική στιγμή των φετινών Emmy Awards. Η Κριστίνα Άπλγκεϊτ με μπαστούνι (video) | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Η πιο συγκινητική στιγμή των φετινών Emmy Awards. Η Κριστίνα Άπλγκεϊτ με μπαστούνι (video)

Η Κριστίνα Άπλγκεϊτ έκανε μια σπάνια δημόσια εμφάνιση στη σκηνή των φετινών βραβείων Emmy που πραγματοποιήθηκαν το βράδυ της Δευτέρας

 medlabnews.gr iatrikanea

Η Κριστίνα Άπλγκεϊτ έκανε μια σπάνια δημόσια εμφάνιση στη σκηνή των φετινών βραβείων Emmy που πραγματοποιήθηκαν το βράδυ της Δευτέρας στο Peacock Theater του Λος Άντζελες.

Η 52χρονη ηθοποιός που δίνει μάχη με την πολλαπλή σκλήρυνση κατά πλάκας, ανέβηκε στη σκηνή, συγκινημένη, με την βοήθεια του οικοδεσπότη της βραδιάς, Άντονι Άντερσον για να βραβεύσει την πρωταγωνίστρια του «The Bear», Αϊο Εντεμπίρι που ήταν υποψήφια στην κατηγορία Β΄ Γυναικείου Ρόλου σε Κωμική Σειρά.

Το καλοκαίρι του 2021, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της σειράς του Netflix «Dead To Me» η Άπλγκεϊτ διαγνώσθηκε με σκλήρυνση κατά πλάκας, κάτι που της άλλαξε ολοκληρωτικά τη ζωή.

Η συγκίνηση της Κριστίνα Άπλγκεϊτ επί σκηνής

«Σας ευχαριστώ πολύ! Θεέ μου! Με κάνετε να ντρέπομαι που με υποδέχεστε όρθιοι» είπε η διάσημη ηθοποιός ενώ αστειεύτηκε λέγοντας ότι «το σώμα δεν είναι έτσι από το Ozempic». Το κοινό σηκώθηκε όρθιο και την χειροκροτούσε, ενώ η ίδια ήταν εμφανώς συγκινημένη.

«Κάποιοι από εσάς μπορεί να με γνωρίζετε ως Κέλι Μπάντι από το «Married with Children»», συνέχισε κάνοντας μια αναδρομή σε μερικούς από τους δημοφιλείς τηλεοπτικούς της ρόλους όλα αυτά τα χρόνια. Η ηθοποιός συνοδευόταν από την κόρη της και για τη λαμπερή τελετή επέλεξε μία κόκκινη βελούδινη τουαλέτα του Κρίστιαν Σιριάνο ενώ κρατούσε το μπαστούνι της.

«Δεν χρειάζεται να χειροκροτάτε κάθε φορά που κάνω κάτι», πρόσθεσε αφού έλαβε άλλο ένα θερμό χειροκρότημα. «Θα κλάψω περισσότερο από ό,τι έχω κλάψει», πρόσθεσε.

Όπως αναφέρει το People, ήταν υποψήφια στην κατηγορία Καλύτερη Ερμηνεία από Γυναίκα Ηθοποιό σε Κωμική Σειρά για τον ρόλο της στην τρίτη σεζόν του «Dead to Me» όμως, η Κουίντα Μπράνσον κέρδισε το βραβείο για τον ρόλο της στη σειρά «Abbott Elementary».

Τι είχε πει για την ασθένειά της

Σε μια συνέντευξη του 2022 στο Variety, η Άπλγκεϊτ μίλησε για τη διάγνωση της ασθένειάς της ενώ βρισκόταν στη μέση των γυρισμάτων.

«Δεν ήξερα τι μου συνέβαινε», είπε. «Εκείνο τον Ιανουάριο, τα δάχτυλα των ποδιών μου μουδιάστηκαν και το αγνόησα. Οι μπάλες του ποδιού μου μουδιάστηκαν και το αγνόησα. Ξαφνικά, θα έπεφτα. Οι άνθρωποι έλεγαν: «Α, είναι απλώς νευροπάθεια».

Και συνέχισε: «Σε αυτό το σημείο, χρειάστηκε να με πάρουν με αναπηρικό καροτσάκι για να καθίσω γιατί δεν μπορούσα να περπατήσω αν το σετ ήταν μακριά. Κοιμόμουν όλη την ώρα και πήρα 40 κιλά, συνέβησαν πολλά πράγματα».

Τον Φεβρουάριο του 2023, η Άπλγκεϊτ είπε ότι η τότε εμφάνιση της στα Screen Actors Guild Awards πιθανότατα θα σηματοδοτούσε και την τελευταία τελετή απονομής βραβείων στην οποία θα παρευρισκόταν, κάτι που διαψεύστηκε.

Διαβάστε επίσης

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων