Μια γυναίκα βοήθησε να ξεκλειδώσει το κινητό του Μπάμπη. Καλούνται όσοι αναφέρονται στο τεφτέρι του | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Μια γυναίκα βοήθησε να ξεκλειδώσει το κινητό του Μπάμπη. Καλούνται όσοι αναφέρονται στο τεφτέρι του

Το μεγαλύτερο ερωτηματικό παραμένει στις οικονομικές συναλλαγές του Μπάμπη και του κρεοπώλη.

 medlabnews.gr

H γυναίκα που βοήθησε στις έρευνες για τον Μπάμπη Κούτσικο στο Μεσολόγγι και "ξεκλείδωσε" το κινητό του που ήταν στο όνομά της είχε να μιλήσει μαζί του για πάνω από πέντε χρόνια.

"Αυτήν την στιγμή έχουμε έναν άνθρωπο σε έναν άλλο κόσμο, ελπίζω να είναι ήρεμος εκεί, να ηρεμήσει η ψυχή του… Αυτό ήταν πολύ παλιά, εγώ δεν το θυμάμαι καν… το ξέχασα πάρα πολύ γρήγορα, γιατί μετά… και που έφυγε, λέω "εντάξει, δεν θα έχει αυτό το κινητό"… Είχαμε βγάλει τότε αριθμούς μαζί, αλλά από εκεί και πέρα τίποτα άλλο" δήλωσε μιλώντας στο T-live.

Οι αστυνομικοί της ζήτησαν να πάρει μια νέα κάρτα sim και με αυτόν τον τρόπο κατάφεραν να "ξεκλειδώσουν" το κινητό του Μπάμπη. Η ίδια αν και είχε να μιλήσει μαζί του για πάνω από πέντε χρόνια, πάντα θυμάται το πόσο δοτικός και φιλότιμος υπήρξε. "Το καλό του ήταν ότι αυτός ο άνθρωπος ήταν άρρωστος, είχε πυρετό και μετά από μια, δυο μέρες πήγαινε και έδινε αίμα. Εγώ αυτό ξέρω… Αυτό ήταν το φιλότιμό του, η καλοσύνη του…" ανέφερε

Το τετράδιο του Μπάμπη

Το μεγαλύτερο ερωτηματικό παραμένει στις οικονομικές συναλλαγές του Μπάμπη και του κρεοπώλη. Eνα μπλε τετράδιο με ιδιόχειρες σημειώσεις του 31χρονου που δολοφονήθηκε στο Μεσολόγγι εξετάζεται από τις Αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες στο τετράδιο αυτό εντοπίστηκαν σημειώσεις του 31χρονου, με ημερομηνίες, αριθμούς, τοποθεσίες και ονόματα. Στην προτελευταία σελίδα του τετραδίου, κάτω από το σημείο που αναγράφονταν ημερομηνίες του 2022 ήταν γραμμένα ονόματα δίπλα σε χρηματικά ποσά.

Ο κατηγορούμενος επιβεβαιώνει πως είχε δανειστεί χρήματα από τον 31χρονο τον περασμένο Ιούνιο αλλά κάνει λόγο για ένα μικρότερο πόσο το οποίο, κατά τα λεγόμενά του, είχε επιστρέψει στο θύμα. "Είχα δανειστεί τον Ιούνιο του 2023 6.500 ευρώ και 1.000 ευρώ μου έδωσε τέλη Σεπτεμβρίου, αρχές Οκτωβρίου.

Μόνο αυτά τα χρήματα είχα πάρει από αυτόν. Τα 6.500 ευρώ ο Μπάμπης μου τα έστειλε σε λογαριασμό επειδή βρισκόταν στο Εξωτερικό και τα 1.000 μου τα έδωσε στο χέρι, στο κρεοπωλείο, πριν φύγει για το Εξωτερικό.

Εγώ, τα χρήματα αυτά του τα επέστρεψα όλα στο χέρι και δη τα 6.500 ευρώ μετά της Παναγίας και τα 1.000 ευρώ τώρα, μέσα στις γιορτές των Χριστουγέννων και αυτό γιατί μετά τις γιορτές που σας ανέφερα είχα αυξημένα έσοδα στο κρεοπωλείο και μπόρεσα να μαζέψω τα χρήματα", λέει στην απολογία του.

Σε ερώτηση της Ανακρίτριας για τις 3 χιλιάδες ευρώ που αναγράφονται σε τετράδιο με σημειώσεις του Μπάμπη και για τις 17 χιλιάδες ευρώ που ανέφερε η μητέρα του θύματος ο 50χρονος απαντά:

"Δεν έχω ιδέα για αυτά τα χρηματικά ποσά. Όπως σας είπα, τα μόνα χρηματικά ποσά που δανείστηκα είναι τα 6.500 και τα 1.000 ευρώ".

Παράλληλα, τονίζει πως δεν γνώριζε ο 31χρονος να έχει δανείσει χρήματα σε άλλα πρόσωπα λέγοντας χαρακτηριστικά, "λόγω του χαρακτήρα του δεν θα δάνειζε χρήματα σε κάποιον που δεν ήξερε".

Tο συγκεκριμένο τετράδιο αποτελεί πολύτιμο στοιχείο για την πορεία των ερευνών καθώς υπαρχουν ονόματα κατοίκων της ευρύτερης περιοχής της Αιτωλοακαρνανίας στα οποία ο 31χρονος είχε δανείσει χρήματα ενώ παράλληλα είναι σημειωμένα και τα ποσά που του έχουν επιστραφεί. Οι Αρχές εξετάζουν τα στοιχεία αυτά ενώ ερευνούν παράλληλα και το παρελθόν ορισμένων ατόμων που είναι γραμμένα.

Καταγγελίες κατοίκων για αρχαιοκαπηλία

Την ίδια ώρα, αστυνομικοί εξετάζουν ξανά υλικό από κάμερες της περιοχής κοντά στο σημείο της εξαφάνισης, για να διαπιστώσουν εάν υπάρχουν ύποπτες κινήσεις που δεν είχαν γίνει αντιληπτές, καθώς φαίνεται να υπάρχουν καταγγελίες για δράση κυκλωμάτων αρχαιοκαπηλίας.

Οι έρευνες στον κάμπο του Ευηνοχωρίου, θα συνεχιστούν και τις επόμενες ημέρες.

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων