Κάπου χάλασε το παιχνίδι στη μοιρασιά, με αποτέλεσμα να τον βγάλουν από τη μέση. Aν μιλήσει θα έχει το ίδιο τέλος με τον Μπάμπη | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Κάπου χάλασε το παιχνίδι στη μοιρασιά, με αποτέλεσμα να τον βγάλουν από τη μέση. Aν μιλήσει θα έχει το ίδιο τέλος με τον Μπάμπη

Ένας άνθρωπος που είναι στην Ιταλία δεν στέλνει δανεικά λεφτά από την Ιταλία μέσω λογαριασμού.

 medlabnews.gr

Την άποψη ότι ο Μπάμπης Κούτσικος έπεσε θύμα κυκλώματος αρχαιοκαπηλίας, το οποίο δραστηριοποιείται στην περιοχή, εξέφρασε στο Mega ο ταξίαρχος ε.α. Θανάσης Κατερινόπουλος.

«Δεν υπάρχει τέλειο έγκλημα. Από την πρώτη στιγμή που αρχίσαμε να συζητάμε, μίλησα για ένα έγκλημα με συμμετοχή περισσοτέρων ανθρώπων και όχι του ενός. Ο φερόμενος ως δράστης δεν μίλησε ποτέ και λέει ''δεν το έκανα εγώ''. Είναι λογικό να το λέει αυτό με την προϋπόθεση ότι υπήρχαν και άλλα άτομα.

Κατερινόπουλος: Ο κρεοπώλης φοβάται ότι αν μιλήσει θα έχει το ίδιο τέλος με τον Μπάμπη

»Ίσως και ο ίδιος να μην περίμενε αυτήν την εξέλιξη. Μετέφερε τον Μπάμπη στο σημείο, όπου εκεί τον περίμεναν κάποιοι. Αυτοί οι κάποιοι είχαν κάθε λόγο να τον βγάλουν από τη μέση, γι’ αυτό και τούτος αρνείται, και με τον φόβο ότι, αν μιλήσει και αποκαλύψει πράγματα, θα έχει την ίδια τύχη. Είμαι σχεδόν βέβαιος ότι υπάρχουν και άλλα άτομα», είπε αρχικά o κ. Κατερινόπουλος.

«Θα σταθώ στο θέμα της αρχαιοκαπηλίας. Εκεί κοντά υπάρχουν δύο αρχαιολογικοί χώροι ανεκμετάλλευτοι. Μην ξεχνάτε ότι κατά τη διάνοιξη της Ιόνιας Οδού είχαν βρεθεί αρχαία στην περιοχή. Το παιδί (σ.σ. ο Μπάμπης) βεβαίως ήταν δουλευταράς, αλλά όσο δουλευταράς και αν είσαι δεν μαζεύεις, κατά τη μητέρα του, η οποία βγήκε και είπε ότι είχε ένα τεφτέρι στο σπίτι και έχει δανείσει κάπου κοντά στις 70.000 ευρώ.

Είναι πολλά τα λεφτά. Ένας άνθρωπος που είναι στην Ιταλία δεν στέλνει δανεικά λεφτά από την Ιταλία μέσω λογαριασμού. Άνοιξαν οι λογαριασμοί και θα φανεί από εκεί αν αυτές οι δανειοδοτήσεις γίνοντας τραπεζικά ή χέρι με χέρι», πρόσθεσε στη συνέχεια ο κ Κατερινόπουλος.

«Κάπου χάλασε το παιχνίδι στη μοιρασιά, με αποτέλεσμα να τον βγάλουν από τη μέση»

«Αν συμμετείχε και ο ίδιος στο κύκλωμα της αρχαιοκαπηλίας καταλαβαίνετε ότι εκεί κάπου χάλασε το παιχνίδι στη μοιρασιά, με αποτέλεσμα να τον βγάλουν από τη μέση. Αν η μάνα του άτυχου αυτού παιδιού, που μια ζωή θα είναι πονεμένη, επιχειρήσει κάποια στιγμή να φρεσκάρει λίγο το μυαλό της, ίσως να δώσει περισσότερα στοιχεία στις Αρχές. Για να μην φτάσουμε και παραπέρα, να μιλήσουμε για γραφολογικές εξετάσεις που υποθέτω οι Αρχές θα κάνουν.

Μιλάμε για ένα κύκλωμα το οποίο δραστηριοποιείται στην περιοχή του Μεσολογγίου και όχι μόνο στο Μεσολόγγι. Μην ξεχνάτε ότι εκεί τα προηγούμενα χρόνια είχαμε άλλους δύο νεκρούς και ο ένας μάλιστα ήταν και αρχαιοφύλακας, ο άλλος βοσκός, που δεν δικαιολογείται ο θάνατός του», είπε ο ίδιος.

«Τον έφαγε το κύκλωμα...»

«Τον έφαγε το κύκλωμα, εγώ αυτό πιστεύω, ήταν μπροστά (σ.σ. ο κρεοπώλης) και φοβάται να μιλήσει. Ίσως κάποια στιγμή να μιλήσει, αλλά εγώ πιστεύω θα μιλήσουν τα υπόλοιπα στοιχεία. Το κινητό δεν πιστεύω να βρεθεί, όπως και το όπλο, αν υπάρχει κύκλωμα. Γιατί να το αφήσουν εκεί; Το άλλο θέμα είναι ότι είναι ένα σημείο που δεν είχε ψαχτεί τις προηγούμενες ημέρες. Θα πρέπει να ψαχτούν και άλλα πράγματα. Πρέπει να ψάξουν και τις προηγούμενες ημέρες. Σίγουρα έγινε μια αυτοψία» συμπλήρωσε.

«Δεν υπήρξε πάλη μεταξύ του φερόμενου ως δράστη και του θύματος. Αν υπήρχε πάλη, θα φαινόταν. Δεύτερον, δεν χρησιμοποιήθηκε το όπλο του δράστη. Τρίτον, δεν ξέρουμε αν χρησιμοποιήθηκε το όπλο που είχε μαζί του ο Μπάμπης ή κάποιο όπλο. Μιλάμε για αιφνιδιασμό. Αν ήταν οι δυο τους και δεν υπήρχε τρίτος θα έπρεπε να πάρει την καραμπίνα του Μπάμπη ο φερόμενος ως δράστης και με αυτήν να τον πυροβολήσει. Εκεί θα έρχονταν στα χέρια, κάτι θα γινόταν.

«Φαίνεται ξεκάθαρα ότι δεν υπήρξε αντίδραση του Μπάμπη και δεν υπήρξε πάλη μεταξύ τους»

»Εκτιμώ ότι το όπλο δεν είναι εκεί, γιατί φαίνεται ξεκάθαρα ότι δεν υπήρξε αντίδραση του Μπάμπη και δεν υπήρξε πάλη μεταξύ τους. Είμαι βέβαιος, σχεδόν, ότι υπήρχαν και άλλα άτομα. Ήταν ένα ραντεβού θανάτου, για το οποίο μπορεί να μην γνώριζε ο φερόμενος ως δράστης ότι θα καταλήξει σε θάνατο. Είτε είναι αυτός (σ.σ. ο δράστης), που κατά την εκτίμησή μου δεν είναι, θα πρέπει να ξετυλιχτεί το κουβάρι».

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων