Σε παράκρουση η παιδοκτόνος νοσηλεύτρια. Είναι βρικόλακας, αν του βάλεις αίμα, θα συνέλθει | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Σε παράκρουση η παιδοκτόνος νοσηλεύτρια. Είναι βρικόλακας, αν του βάλεις αίμα, θα συνέλθει

Με κάταγμα στο κρανίο το νεκρό βρέφος στη Βέροια, φρίκη με το πόρισμα του ιατροδικαστή

 medlabnews.gr iatrikanea

«Παγωμένο» είναι το πανελλήνιο από την άγρια δολοφονία του 6 μηνών βρέφους στην Βέροια, από την ίδια του τη μητέρα Σοκ προκαλεί η φράση που είπε, την Τρίτη (09/01), η 37χρονη γυναίκα από τη Βέροια στον γείτονά της, αφού σκότωσε το 6 μηνών μωρό της. Όπως έγινε γνωστό την Τετάρτη (10/01), η μητέρα από το Μακροχώρι Ημαθίας του ανέφερε πως το βρέφος «ήταν βρικόλακας».

Ειδικότερα, σύμφωνα με την εκπομπή «Live News» του MEGA, από τα ουρλιαχτά και τις κραυγές που έβγαιναν από το αυτό το σπίτι, ο γείτονας που έμενε στον πρώτο όροφο, κατέβηκε στην αυλή. Τα όσα είδε να εκτυλίσσονται δεν τα χωράει ανθρώπινος νους.

Χαρακτηριστικά, ο γείτονας της 37χρονης δήλωσε: «Κατέβηκα και βλέπω να το κρατάει αγκαλιά ξυπόλυτη, σε έξαλλη κατάσταση. Η αδελφή της ούρλιαζε στο απέναντι μπαλκόνι. Πλησίασα να δω και τα μάγουλα του μωρού είχαν αίμα. Τα χείλη ήταν μελανιασμένα, έβαλα δάχτυλα στον λαιμό να δω αν ήταν ζωντανό. Το βλέμμα της ήταν απλανές και μου είπε: "Δεν είναι τίποτα, είναι βρικόλακας, αν του βάλεις αίμα, θα συνέλθει"».

Ακόμα, ο ίδιος τόνισε: «Έδωσα μάχη για να το πάρω από πάνω της. Δεν το άφηνε και το τραβούσα από τη φόρμα. Αμέσως, ήρθε ο παππούς με τη μαμά της. Δεν μας έδινε το παιδί με τίποτα. Τελικά, κατάφερα εγώ να πάρω το παιδί. Το έδωσα στη γιαγιά και μετά με τον παππού το πήγαν στο νοσοκομείο».

Τραγικές φιγούρες ήταν οι δύο κορούλες της 37χρονης, 6 και 7 ετών αντίστοιχα, που βγήκαν πανικόβλητες από το διαμέρισμα, εκλιπαρώντας κάποιος να τους βοηθήσει.

Βαρύ το κατηγορητήριο για την 37χρονη

Την κατηγορία για ανθρωποκτονία από πρόθεση τελεσθείσα σε ήρεμη ψυχική κατάσταση αντιμετωπίζει, όπως έγινε γνωστό την Τετάρτη (10/01), η 37χρονη γυναίκα από το Μακροχώρι Ημαθίας που σκότωσε το 6 μηνών μωρό της. Μάλιστα, η κατηγορούμενη πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή (12/01).

Συγκεκριμένα, η 37χρονη που πέρασε, νωρίτερα, την πόρτα του δικαστικού μεγάρου στη Βέροια συνοδεία αστυνομικής δύναμης, ισχυρίστηκε – μέσω του δικηγόρου της – ότι δεν είχε πρόθεση να σκοτώσει το βρέφος και δεν του επέφερε τραύματα, αλλά ό,τι συνέβη, ήταν αποτέλεσμα της προσπάθειάς της να το ταΐσει. Παρ' όλα αυτά, από τη διενέργεια νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης φάνηκε ότι το βρέφος υπέστη κάταγμα κρανίου και πολλαπλές κακώσεις προσώπου και στοματικής κοιλότητας.

Η 37χρονη μητέρα εκτός από τα χέρια, χρησιμοποίησε ακόμη και το μπιμπερό του μωρού για να το χτυπήσει στο πρόσωπο, σύμφωνα με πληροφορίες του ThessToday.gr.

Το χρονικό της τραγωδίας

Ο ξυλοδαρμός του βρέφους από την 37χρονη μητέρα έγινε μπροστά τα μάτια των δύο μεγαλύτερων παιδιών της, ηλικίας 6 και 7 ετών. Τα δύο ανήλικα παιδιά ήταν και αυτά που ειδοποίησαν τον παππού και τη θεία τους, οι οποίοι μένουν σε απέναντι κατοικία.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, όταν ο παππούς και η γιαγιά μπήκαν στο σπίτι, όρμηξαν πανικόβλητοι πάνω στην 37χρονη γυναίκα, φωνάζοντας «τι έκανες;», με εκείνη να τους απαντά: «Δεν το έκανα εγώ, το έκανε ο έξω από εδώ».

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 37χρονη έπασχε από επιλόχειο κατάθλιψη, αλλά και από σοβαρή ψυχική νόσο για την οποία έπρεπε να παίρνει φαρμακευτική αγωγή.

Ήταν, επίσης, ανάμεσα στους μαθητές που είχαν πέσει θύματα τροχαίου το 2003 στα Τέμπη, επιστρέφοντας από εκδρομή στην Αθήνα και είχε υποστεί μετατραυματικό στρες.

Τέλος στο παρελθόν είχε πέσει θύμα ενδοοικογενειακής βίας, είχε χωρίσει δύο φορές και μεγάλωνε μόνη της τα τρία της παιδιά.

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων