Σε πολύ κρίσιμη κατάσταση το 4χρονο που ξυλοκοπήθηκε. Είχε διακομιστεί και πάλι σε νοσοκομείο, σε πολύ άσχημη κατάσταση και ενημερώθηκε η αστυνομία | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Σε πολύ κρίσιμη κατάσταση το 4χρονο που ξυλοκοπήθηκε. Είχε διακομιστεί και πάλι σε νοσοκομείο, σε πολύ άσχημη κατάσταση και ενημερώθηκε η αστυνομία

Το παιδί νοσηλεύεται διασωληνωμένο στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού»

 medlabnews.gr iatrikanea

Σε σοβαρή κατάσταση εξακολουθεί να νοσηλεύεται το 4χρονο αγοράκι που μεταφέρθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης στο νοσοκομείο «Αγλαΐα Κυριακού», έπειτα από τα βάναυσα χτυπήματα που φέρεται να του επέφερε ο 24χρονος Ρομά σύντροφος της μητέρας του.

Το παιδί νοσηλεύεται διασωληνωμένο στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού», όπου και μεταφέρθηκε σε σοβαρή κατάσταση με πολλαπλά χτυπήματα (κατάγματα και θλάσεις).

Το αγοράκι, που με την οικογένειά του διαμένει στο Βλυχό Μεγάρων, μεταφέρθηκε αρχικά στο ΚΥ Μεγάρων, εν συνεχεία στο Θριάσιο. Η κατάσταση της υγείας του, όμως, κρίθηκε σοβαρή και μεταφέρθηκε στο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού», όπου νοσηλεύεται διασωληνωμένο.

Ο δράστης μετά τον ξυλοδαρμό εξαφανίστηκε και αναζητείται, ενώ η ΕΛ.ΑΣ. έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η 29χρονη μητέρα φέρεται να υποστήριξε ότι ο σύντροφός της δεν ήθελε τα παιδιά της. Όπως είπε, γνώρισε τον συγκεκριμένο άνδρα και ζουν στον καταυλισμό μαζί. Ωστόσο, τον τελευταίο ένα μήνα είχε αρχίσει να επιδεικνύει βίαιη συμπεριφορά έναντι τόσο του 4χρονου όσο και της ιδίας.

Η εν λόγω οικογένεια είναι γνώριμη των Αρχών και αυτό γιατί πριν από λίγο καιρό ένα από τα συνολικά τέσσερα παιδιά που έχει η 29χρονη μητέρα είχε διακομιστεί και πάλι σε νοσοκομείο, χτυπημένο, σε πολύ άσχημη κατάσταση, με αποτέλεσμα να ενημερωθεί η αστυνομία.

Τότε την υπόθεση είχε αναλάβει το Τμήμα Ανηλίκων, ωστόσο η μητέρα δεν είχε δώσει πληροφορίες για το ποιος είχε χτυπήσει το παιδί της, ενώ τώρα κατονόμασε τον 24χρονο.

Να σημειωθεί ότι αναμένεται να αποσαφηνιστεί από τις Αρχές εάν και τότε θύμα ξυλοδαρμού ήταν και πάλι ο 4χρονος.

Με εντολή εισαγγελέα τα αδέλφια του 4χρονου θα παραμείνουν στο Παίδων Οπως αναφέρουν αρμόδιες πήγες ενημέρωσης, οι έμπειροι αξιωματικοί που είχαν αναλάβει την υπόθεση περίμεναν να υπάρξει σχετική παραγγελία για την απομάκρυνση των παιδιών, κάτι που για άγνωστο λόγο δεν είχε γίνει.

Αυτή τη φορά με εντολή εισαγγελέα, σύμφωνα με πληροφορίες, και τα άλλα τρία παιδιά της 29χρονης θα παραμείνουν στο Παίδων.

Οι ίδιες πηγές ενημέρωσης, πάντως, σημειώνουν πως κανονικά έπρεπε η οικογένεια να παρακολουθείται από κοινωνικό λειτουργό, ο οποίος κατά πάσα πιθανότητα δεν πήγαινε λόγω της παραμονής της μητέρας και των παιδιών σε καταυλισμό.

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων