Σε πολύ κρίσιμη κατάσταση παραμένει διασωληνωμένο το 4χρόνο που ξυλοκοπήθηκε στα Μέγαρα. | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Σε πολύ κρίσιμη κατάσταση παραμένει διασωληνωμένο το 4χρόνο που ξυλοκοπήθηκε στα Μέγαρα.

Σε σοβαρή κατάσταση εξακολουθεί να νοσηλεύεται το 4χρονο αγοράκι

 

 medlabnews.gr iatrikanea

Σε σοβαρή κατάσταση εξακολουθεί να νοσηλεύεται το 4χρονο αγοράκι που μεταφέρθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης στο νοσοκομείο «Αγλαΐα Κυριακού», έπειτα από τα βάναυσα χτυπήματα που φέρεται να του επέφερε ο 24χρονος Ρομά σύντροφος της μητέρας του.

Το παιδί εξακολουθεί να νοσηλεύεται διασωληνωμένο στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού».

Αργά το απόγευμα της Παρασκευής ο 4χρονος υποβλήθηκε σε νέα χειρουργική επέμβαση, με τους γιατρούς να γνωστοποιούν πως η κατάσταση του θα επανεξετάζεται ώρα με την ώρα.

Ο θείος του 4χρονου λέει πως ο δράστης κρύβεται στον καταυλισμό

Η κατάσταση του ανήλικου, είναι πολύ σοβαρή και το χειρουργείο κράτησε αρκετές ώρες στη μέση του, καθώς είχε αιμάτωμα, σύμφωνα με το Star. Η μητέρα του είναι στο πλευρό του μέσα στο νοσοκομείο, όπως και τα άλλα τρία αδερφάκια του που και εκείνα τραυματίστηκαν από τον δράστη. Μάλιστα, το ένα είναι στην ορθοπεδική κλινική καθώς υπέστη κάταγμα στο χεράκι του.

Ο δράστης δεν έχει εντοπιστεί ακόμα, αν και ο θείος του παιδιού καταγγέλλει ότι κρύβεται ταμπουρωμένος στον καταυλισμό των Μεγάρων.

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων