ΔΕΝ ήταν υπάλληλος του Δήμου Ωρωπού η 39χρονη σύζυγος του παλαιοχριστιανού | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

ΔΕΝ ήταν υπάλληλος του Δήμου Ωρωπού η 39χρονη σύζυγος του παλαιοχριστιανού

Σύμφωνα με την εκπομπή «Πρωινό» του ΑΝΤ1, η Σεβαστή ήταν συμβασιούχος δημοτική υπάλληλος στον Ωρωπό και συγκεκριμένα στην κοινότητα Καπανδριτίου

 medlabnews.gr

Νέες αποκαλύψεις για την οικογένεια των παλαιοχριστιανών που ζουν σε λαγούμι στην Κορινθία. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, εκτός από τον Μανώλη Καλαϊτζιδάκη, ο οποίος εργαζόταν σε καθεστώς τηλεργασίας στον δήμο Ερέτριας, και η σύζυγός του εργαζόταν ως συμβασιούχος στο δήμο Ωρωπού.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Πρωινό» του ΑΝΤ1, η Σεβαστή ήταν συμβασιούχος δημοτική υπάλληλος στον Ωρωπό και συγκεκριμένα στην κοινότητα Καπανδριτίου. Μάλιστα, φαίνεται πως η Σεβαστή εργάστηκε σε δύο συμβάσεις το 2018 για μία θέση που ανήκει στο Δασαρχείο Αττικής.

Η μητέρα της οικογένειας των παλαιοχριστιανών στη Κόρινθο δεν εργάστηκε ποτέ στον Δήμο Ωρωπού, αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο δήμος διαψεύδοντας σχετικά δημοσιεύματα.

Η γυναίκα «δεν υπήρξε ποτέ υπάλληλος ούτε είχε ποτέ οποιαδήποτε εργασιακή σχέση» με τον δήμο, επισημαίνεται.

Η ανακοίνωση του Δήμου Ωρωπού:

Μετά από δημοσιεύματα ορισμένων ΜΜΕ που λανθασμένα αναφέρουν πως «η 39χρονη σύζυγος του παλαιοχριστιανού» ήταν υπάλληλος του Δήμου Ωρωπού τη χρονική περίοδο 2018 και 2019 και προς αποκατάσταση της αλήθειας ο Δήμος Ωρωπού ανακοινώνει:

Ύστερα από ενδελεχή έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αρμόδιες διοικητικές υπηρεσίες σε όλα τα μητρώα η συγκεκριμένη κυρία δεν υπήρξε ποτέ υπάλληλος ούτε είχε ποτέ οποιαδήποτε εργασιακή σχέση με τον Δήμο Ωρωπού.

Ντελίβερι και κούριερ δούλευε ο πατέρας παλαιοχριστιανών πριν μπει στο Δημόσιο

Σε νέες δηλώσεις προχώρησε ο Μανώλης Καλαϊτζιδάκης, ο 45χρονος πατέρας της οικογένειας παλαιοχριστιανών που έμενε σε λαγούμι στην Ορεινή Κορινθία.

Όπως δήλωσε ο ίδιος, δεν τον άφησαν να δει τον 15χρονο γιο του που βρίσκεται στο νοσοκομείο «Παίδων» στην Αθήνα. «Με ειρωνεύεται το κράτος, γιατί για να δω το παιδί μου, μου ζητά να έχω σπίτι να το βάλω. Πρέπει εγώ μέσα σε κάποια 24ωρα για να πάρω το παιδί μου να βρω σπίτι στην πόλη. Μάλλον θα πρέπει να βγάλω λαγούς από το καπέλο μου», δήλωσε στο Mega και την εκπομπή Live News.

«Είμαστε σαν τους Ινδιάνους, που όταν τους ανακάλυψαν οι Ευρωπαίοι τους εκπολίτισαν και τους εξαφάνισαν. Με μία επαφή που είχαμε με την κοινωνική λειτουργό του Δήμου Ξυλόκαστρου υπήρχε ένα κοντέινερ διαμορφωμένο σε σπίτι. Είχε μεσολαβήσει ο παπάς της ενορίας να μας το παραχωρήσουν για να έχουμε έναν ανθρώπινο χώρο. Είχε κλείσει η συμφωνία, ήταν ένα κανονικό σπίτι, όμως δυστυχώς έγιναν οι δημοτικές εκλογές και άλλαξε η δημοτική αρχή. Με κάλεσε ο παπάς και μου είπε πως βρήκαν έναν άστεγο και του το έδωσαν».

Η υπόθεση ήρθε στο φως μετά από καταγγελία κυνηγού και όταν οι Αρχές έφτασαν στην περιοχή εντόπισαν την οικογένεια να μένει σε λαγούμι. Όπως ισχυρίστηκε, επί τρία χρόνια κυνηγούσαν δίπλα στο σπίτι της οικογένειας και τόνισε πως δεν ήταν εκείνος που προκάλεσε όσα ακολούθησαν.

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων