Αγνώριστη από τις επεμβάσεις η Καλομοίρα. Έγραψαν ότι έχασε την φυσική της ομορφιά | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Αγνώριστη από τις επεμβάσεις η Καλομοίρα. Έγραψαν ότι έχασε την φυσική της ομορφιά

Ποικίλες αντιδράσεις έχει προκαλέσει με αφορμή το νέο βίντεο που ανάρτησε στα social media

medlabnews.gr iatrikanea

Το τελευταίο διάστημα η Καλομοίρα δέχεται αρνητικά σχόλια για την αλλαγή στην εμφάνισή της. Τώρα με αφορμή μία νέα φωτογραφία που δημοσίευσε η τραγουδίστρια βρέθηκε και πάλι στο στόχαστρο κάποιων followers. «Ποια είναι αυτή;» σημείωσε μια follower, «Μα γιατί οι όμορφες κοπέλες δεν αφήνουν την αληθινή ομορφιά τους να ωριμάζει και εμπιστεύονται τα νυστέρια και τα ενέσιμα;» έγραψε μια άλλη. «Γιατί να φουσκώσεις τόσο πολύ τα χείλη σου; Φαίνεται τόσο ξένο στο πρόσωπό σου, σαν να μην είσαι εσύ πλέον» έγραψε κάποιος άλλος.

Ποικίλες αντιδράσεις έχει προκαλέσει με αφορμή το νέο βίντεο που ανάρτησε στα social media και τις αλλαγές που έχει κάνει στην εμφάνισή της.

Η γνωστή τραγουδίστρια, καθισμένη στο πιάνο του σπιτιού της παίζει τη μελωδία του νέου της τραγουδιού, τραγουδώντας παράλληλα τους στίχους του.

Όσοι τη θυμούνται από τη συμμετοχή της στο Fame Story και στη συνέχεια, στη Eurovision, έχουν στο μυαλό τους το σχεδόν «κοριτσίστικο» στυλ της, το φυσικό και «φρέσκο» πρόσωπό της, αλλά και το νάζι της που παρέπεμπε σε ακόμα νεότερη κοπέλα.

Παρόλο που επανήλθε στο καστανό λουκ, που είχε τότε, μετά από κάποια χρόνια που ήταν ξανθιά, στο βίντεο που ανέβασε στο Instagram, δεν θυμίζει σε πολλά το κορίτσι που εκπροσώπησε την Ελλάδα στη Eurovision, με το τραγούδι «My Secret Combination».

«Γιατί έγινες έτσι;» της γράφουν

Η Καλομοίρα, από πολλούς θεωρήθηκε ότι έχει αλλάξει πολύ στο πρόσωπο λόγω υπερβολικών αισθητικών επεμβάσεων.

«Δεν είναι αυτή η καλομοίρα που ξέρω είναι αγνώριστη μόνο η φωνή έχει μείνει ίδια και με λυπεί πολύ αυτό γιατί είναι πολύ αγαπητό πλάσμα» έγραφε ένα από τα 100δες σχόλια κάτω από το βιντεό της, ενώ ένα άλλο ανέφερε, «Γιατί κορίτσι μου έχασες τη φυσική σου ομορφιά ε».

Ένας άλλος χρήστης του instagram έγραψε, «Μόνο από τη φωνή καταλαβαίνεις ότι είναι η Καλομοίρα. Εντελώς αγνώριστη!» ενώ κάποιος άλλος σχολίασε, «Μη τα φουσκωνεται άλλο ρε παιδιά τα χείλια σας !!!! Λες και σας έχουν τσιμπήσει μέλισσες!!!! Έλεος δηλαδή κάτι ωραίο να δούμε».


Οι πρόσφατες αλλαγές στη ζωή της

Η Καλομοίρα στις 31 Ιανουαρίου έκλεισε τα 39 και μετά από ένα μικρό διάστημα που πέρασε κάνοντας ένα mini social media break - ύστερα από το παιχνίδι που παρουσίαζε με τον Γιώργο Λιανό στον Άγιο Δομίνικο - επέστρεψε δριμύτερη, όχι μόνο έχοντας ένα καινούργιο τραγούδι στα χέρια της αλλά έχοντας αλλάξει για δεύτερη φορά το hair look της μετά τη γενική της επάνοδο, υιοθετώντας και πάλι τα μακριά καστανά μαλλιά. Όπως δηλαδή, είναι το φυσικό τoυς χρώμα.


Καλομοίρα : O ένας γιος μου έχει άσθμα κι ο άλλος μυασθένεια Gravis

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων