Γιατί αφέθηκε ελεύθερος ο 27χρονος που κατηγορείται ότι εξανάγκασε την 19χρονη σύντροφό του σε αποβολή; Βίντεο με δηλώσεις δικηγόρου | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Γιατί αφέθηκε ελεύθερος ο 27χρονος που κατηγορείται ότι εξανάγκασε την 19χρονη σύντροφό του σε αποβολή; Βίντεο με δηλώσεις δικηγόρου

Μετά από σχεδόν 5 ώρες αποφασίστηκε από τον ανακριτή να αφεθεί ελεύθερος

 medlabnews.gr 

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο 27χρονος από τη Ζάκυνθο που κατηγορείται ότι εξανάγκασε την εγκυμονούσα σύντροφό του να πάρει χάπια και να αποβάλει το μόλις δύο μηνών έμβρυο που κυοφορούσε.

Ο 27χρονος πήγε το πρωί της Δευτέρας στον ανακριτή της Ζακύνθου και μετά από σχεδόν 5 ώρες αποφασίστηκε από τον ανακριτή να αφεθεί ελεύθερος με τους περιοριστικούς όρους της εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα δύο φορές το μήνα, της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και εγγυοδοσία 2.000 ευρώ. 

Για περισσότερες από 2,5 ώρες κατέθετε ενώπιον του ανακριτή ο 27χρονος, σύμφωνα με τον δικηγόρο του, Παναγιώτη Κεφαλληνό, ο οποίος τόνισε στο imerazante.gr ότι ως υπερασπιστής του, είναι ευχαριστημένος με τον τρόπο που μπόρεσε να αντεπεξέλθει και να αντιμετωπίσει τις καίριες ερωτήσεις που ετέθησαν και από ανακριτή και από εισαγγελέα.

Εντοπίστηκαν στοιχεία από τη μήνυση της αντιδίκου μας τα οποία αντιφάσκουν μεταξύ τους και το κυριότερο είναι ότι υπάρχει μια ιατροδικαστική έκθεση που δίνει απάντηση στα ερωτήματα της ασφάλειας Ζακύνθου", λέει ο δικηγόρος.

Μάλιστα υποστηρίζει ότι δεν υπάρχει καμιά σωματική βλάβη σε βάρος της 19χρονης, ισχυριζόμενος πως αν της είχε δέσει τα χέρια με τη βία ή την είχε πιέσει με το πόδι στο κεφάλι ο πελάτης του για να μη φωνάζει, όπως ισχυρίζεται η κοπέλα, κάτι θα είχε βρεθεί.


Και συνέχισε:

«Πήγε στο νοσοκομείο, αλλά όπως ισχυρίζεται ο ίδιος, δεν πήγε γιατί έκανε κάποια πράξη βίας ή οτιδήποτε άλλο σε βάρος της μηνύτριας. Η μηνύτρια η ίδια ανέφερε ότι είχε κάνει χρήση κάποιον σκευασμάτων. Το γεγονός τοποθετείται από την ίδια το βράδυ της Τρίτης 20 Φεβρουαρίου. Πήγαν λοιπόν στο νοσοκομείο και η ιδία λέει ότι δεν είχαν κινητό για να κάνει καταγγελία και βρίσκεται στο νοσοκομείο αρκετές ώρες μόνη της, όταν γίνονταν οι εξετάσεις σε ένα ασφαλές περιβάλλον με γιατρούς με άλλους νοσηλευτικούς υπαλλήλους και δεν αναφέρει τίποτα σε βάρος του εντολέα μου. Αφού έχει τονίσει στους γιατρούς τι έχει συμβεί, αλλά δεν έχει πει τίποτα εναντίον του εντολέα μου, το βράδυ έκανε την καταγγελία».

Ο κ. Κεφαλληνός ανέφερε πως ο πελάτης του ποτέ δεν εγκατέλειψε τη σύντροφο του.

«Έφυγε στις οκτώ το πρωί από το νοσοκομείο και πήγε να φέρει τη μητέρα της που ο ίδιος την ειδοποίησε, κάθισε δύο –τρεις ώρες μαζί της στο νοσοκομείο και στη συνέχεια της πήγε το μεσημέρι χυμούς κι άλλα πράγματα. Ήταν συνέχεια μαζί της».

«Το σημαντικό βέβαια είναι ότι είπαμε αυτά που πιστεύουμε και θεωρούμε ότι καταδεικνύουν την αθωότητα μας. Αξιολογήθηκαν από τον κύριο ανακριτή και τον κύριο εισαγγελέα και μας επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι», κατέληξε ο κ. Κεφαλληνός.

"Και άλλοι ισχυρισμοί κατέπεσαν ενώπιον του ανακριτή" συμπληρώνει ο δικηγόρος.

Φοβάται η 19χρονη!

Τον φόβο της για την ζωή της εξέφρασε το 19χρονο θύμα τώρα που ο 27χρονος κυκλοφορεί ελεύθερος.

Η κοπέλα ανέφερε με τρεμάμενη φωνή «με φοβίζει πάρα πολύ -η απελευθέρωση του- γιατί μπορεί να κάνει κακό σε εμένα και στην γιαγια μου… έτσι μας είχε πει ότι αν μπει φυλακή θα μας κάνει κακό».

Η 19χρονη έσπευσε να ξεκαθαρίσει πως η γιαγιά της δεν είναι ρατσίστρια όπως ακούστηκε εναντίον του 27χρονου που έχει καταγωγή από την Αλβανία. Μάλιστα, όπως λέει έχει βαφτίσει άτομο αλβανικής καταγωγής.

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων