Η καταγγελία για την ξανθιά σύντροφό του Πολυχρονόπουλου, γιατί εξαφανίστηκε; Τι αποκαλύπτει εθελόντρια της κοινωνικής κουζίνας | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Η καταγγελία για την ξανθιά σύντροφό του Πολυχρονόπουλου, γιατί εξαφανίστηκε; Τι αποκαλύπτει εθελόντρια της κοινωνικής κουζίνας

Σύμφωνα με εθελόντρια της κοινωνικής κουζίνας, πίσω από τις καταγγελίες κατά του Κώστα Πολυχρονόπουλου κρύβεται η πρώην σύντροφός του.

medlabnews.gr 

Έρευνα με εντολή του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθήνας για τα αδικήματα της εγκληματικής οργάνωσης, του ξεπλύματος μαύρου χρήματος και της συνέργειας στη νομιμοποίηση παράνομων εσόδων, διενεργείται για τον «Άλλο Άνθρωπο», Κώστα Πολυχρονόπουλο και δύο συγγενείς του.

Ωστόσο, σύμφωνα με εθελόντρια της κοινωνικής κουζίνας, πίσω από τις καταγγελίες κατά του Κώστα Πολυχρονόπουλου κρύβεται η πρώην σύντροφός του.

«Είναι εξαιρετικοί άνθρωποι. Μαγειρεύουν 30 χρόνια ακούραστα. Αν υπήρχε ζήλεια μεταξύ του Κωνσταντίνου και της συντρόφου του μπορεί να είπε και κανένα ψεματάκι. Ποιος ξέρει; Ζευγάρι είναι. Μπορεί κάτι να συνέβη και να είπε κάποια πράγματα από φθόνο. Ήξερα τα πάντα επειδή ήμουν μαζί τους. Δεν πιστεύω ότι έχουν κάνει ατασθαλίες. Αν ο Κωνσταντίνος έκανε καμία βλακεία με παιχνίδια, μπορεί να παρασύρθηκε, όλοι κάνουν λάθη. Δεν θέλω να κατηγορήσω τη σύντροφό του, αλλά από ζήλεια μπορεί να έγιναν όλα. Η ξανθιά κυρία δεν είναι στο πλάι του μετά από όσα έγιναν», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Ο Κωνσταντίνος μου είπε πως δεν έχει κάνει τίποτα κακό. Μου είπε ‘’άνθρωπος είμαι, έκανα ένα παιχνίδι, τι έγινε;’’. Ο Κωνσταντίνος και η οικογένειά του ούτε σπίτι δικό τους δεν έχουν και πριν γίνει αυτό υπολόγιζαν να κάνουν μία αγορά. Αν έχει παίξει στον τζόγο δύο, τρία, τέσσερα χιλιάρικα είναι βλακεία. Αλλά να καταχραστεί χρήματα της κοινωνικής κουζίνας αποκλείεται».

Ο ιδρυτής της Κοινωνικής Κουζίνας, Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος, και δύο συγγενικά του πρόσωπα μπαίνουν στο "στόχαστρο" ποινικής προκαταρκτικής έρευνας με εντολή του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας για τα αδικήματα της εγκληματικής οργάνωσης και του ξεπλύματος μαύρου χρήματος και της συνέργειας στη νομιμοποίηση παράνομων εσόδων.

Με τις αποκαλύψεις, τις μαρτυρίες και τις καταγγελίες να διαδέχονται η μία την άλλη, ο άνθρωπος πίσω από τον "Άλλο Άνθρωπο", ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος, ο οποίος βρίσκεται στο "επίκεντρο" της εισαγγελικής έρευνας για τη διαχείριση των δωρεών της κοινωνικής κουζίνας, μίλησε στο Mega.

Η εκπομπή "Χαμογέλα και Πάλι" βρέθηκε στην κοινωνική κουζίνα του "Άλλου Ανθρώπου" και ο Κώστας Πολυχρονόπουλος έκανε δηλώσεις.

"Όσο μπορούμε αντέχουμε. Ο κόσμος πάντα ήταν δίπλα μου. Τον "Άλλο Άνθρωπο" ο κόσμος τον έφτιαξε, ούτε εγώ ούτε κανένας. Θα λάμψει η αλήθεια παιδιά, μην αγχώνεστε. Πρέπει να μιλήσω αλλά θα μιλήσω στη Δικαιοσύνη όταν και άμα με καλέσει. Οι άνθρωποι που έρχονται εδώ, είναι αυτοί που μας στηρίζουν, έχουν βάλει χρήματα, και ξέρουν πού ακριβώς έχουν πάει. Τα τρόφιμα τα φέρνει ακόμα ο κόσμος. Θα ζητήσω συγγνώμη εάν αποδειχτεί ότι έχω κάνει κάτι, αν όχι γιατί να το κάνω; Μακάρι να ήξερα ποιος το ξεκίνησε αυτό, κάποιοι άλλοι γνωρίζουν".

Αιχμές για τη σύντροφο του Κ. Πολυχρονοπούλου πίσω από τις καταγγελίες

H εκπομπή επίσης παρουσίασε μία μαρτυρία για την κοινωνική κουζίνα του "Άλλου Ανθρώπου", από εθελόντρια, η οποία "δείχνει" τη σύντροφο του Κ. Πολυχρονοπούλου πίσω από τις καταγγελίες.

"Είναι εξαιρετικοί άνθρωποι. Μαγειρεύουν 30 χρόνια ακούραστα. Αν υπήρχε ζήλεια μεταξύ του Κωνσταντίνου και της συντρόφου του μπορεί να είπε και κανένα ψεματάκι. Ποιος ξέρει; Ζευγάρι είναι. Μπορεί κάτι να συνέβη και να είπε κάποια πράγματα από φθόνο. Ήξερα τα πάντα επειδή ήμουν μαζί τους. Δεν πιστεύω ότι έχουν κάνει ατασθαλίες. Αν ο Κωνσταντίνος έκανε καμία βλακεία με παιχνίδια, μπορεί να παρασύρθηκε, όλοι κάνουν λάθη. Δεν θέλω να κατηγορήσω τη σύντροφό του, αλλά από ζήλεια μπορεί να έγιναν όλα. Η ξανθιά κυρία δεν είναι στο πλάι του μετά από όσα έγιναν", είπε αρχικά και πρόσθεσε:

"Ο Κωνσταντίνος μου είπε πως δεν έχει κάνει τίποτα κακό. Μου είπε ‘’άνθρωπος είμαι, έκανα ένα παιχνίδι, τι έγινε;’’. Ο Κωνσταντίνος και η οικογένειά του ούτε σπίτι δικό τους δεν έχουν και πριν γίνει αυτό υπολόγιζαν να κάνουν μία αγορά. Αν έχει παίξει στον τζόγο δύο, τρία, τέσσερα χιλιάρικα είναι βλακεία. Αλλά να καταχραστεί χρήματα της κοινωνικής κουζίνας αποκλείεται".

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων