Νεότερα στοιχεία της Φρίκης. «Δεν μπορώ να αντέξω όσα έμαθα. Ψάξτε το κινητό της κόρης μου» έγραψε ο πατέρας της 15χρονης και αυτοκτόνησε. | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Νεότερα στοιχεία της Φρίκης. «Δεν μπορώ να αντέξω όσα έμαθα. Ψάξτε το κινητό της κόρης μου» έγραψε ο πατέρας της 15χρονης και αυτοκτόνησε.

Μια κόλαση βίωνε η 15χρονη, η οποία είχε φέρεται να είχε πέσει θύμα σεξουαλικής κακοποίησης

 medlabnews.gr iatrikanea

Μια κόλαση βίωνε η 15χρονη, η οποία είχε φέρεται να είχε πέσει θύμα σεξουαλικής κακοποίησης στην περιοχή του Μυλοποτάμου στο Ρέθυμνο. Η σεξουαλική κακοποίηση του κοριτσιού φέρεται να συνέβαινε κατ’ εξακολούθηση τα τελευταία τρία χρόνια, από τότε που ήταν δηλαδή 12 ετών.

Συνολικά κατηγορούνται δώδεκα άτομα που οι ηλικίες τους είναι από 17 – 38 ετών από την ευρύτερη περιοχή του Μυλοποτάμου. Η κατηγορία αφορά τη σεξουαλική εκμετάλλευση της ανήλικης από την ηλικία των 12 ετών και δύο άτομα κατηγορούνται και για τον βιασμό της. Από τα 12 αυτά άτομα, αρκετοί είναι Έλληνες κι άλλοι αλλοδαποί.

Το νεότερο στοιχείο που έρχεται τώρα στο φως, σύμφωνα με το cretapost.gr είναι πως το κορίτσι το 2022 και το 2023 είχε βιαστεί τέσσερις φορές ενώ σε βάρος της είχαν ασελγήσει αρκετοί νεαροί – κυρίως – άνδρες, Έλληνες αλλά και αλλοδαποί. Όπως είναι γνωστό ήδη στην δικογραφία που βρίσκεται στα χέρια της ανακρίτριας εμπλέκονται 12 άτομα και ένας 38χρονος Πακιστανός.

Ο 38χρονος Πακιστανός εκείνη τη χρονική περίοδο βρισκόταν στον Μυλοπόταμο ενώ όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, εργαζόταν και για τον 50χρονο πατέρα της 14χρονης κοπέλας. Μάλιστα, είναι πολύ πιθανό ο 38χρονος Πακιστανός να ήταν εκείνος που εξωθούσε στην πορνεία την 15χρονη γνωρίζοντάς την σε κάποιους από τους εμπλεκόμενους. Ένας εκ των 12 ανδρών που είναι στο στόχαστρο των Αρχών, μιλάει στο Mega για την 14χρονη. «Με την κοπέλα είχαμε βγει δύο φορές, ένα φλερτ ήταν, αυτό μόνο. Με Instagram μιλούσαμε, δέκα μηνύματα ανταλλάξαμε, μετά έφυγε, σταματήσαμε να μιλάμε. Μου είχε πει ότι πάει Γ’ Γυμνασίου» ανέφερε. Οι άντρες που φέρονται να κακοποίησαν την ανήλικη είναι από 17 έως 38 ετών. Από εκεί και πέρα, και σε ό,τι αφορά την αποκάλυψη της υπόθεσης, αρχές του προηγούμενου καλοκαιριού το «Χαμόγελο του Παιδιού» δέχεται ένα ανώνυμο τηλεφώνημα που έκανε λόγο ότι υπήρχε περιστατικό σεξουαλικής εκμετάλλευσης και κακοποίησης σε ανήλικη στην ευρύτερη περιοχή της ενδοχώρας των Χανίων.

Επιπλέον, ιδιαίτερο στοιχείο είναι ότι προ 5 ημερών βρέθηκε νεκρός στο αυτοκίνητό του ο πατέρας της ανήλικης κι εξετάζεται από τις Αρχές το σενάριο της αυτοχειρίας.

Ο πατέρας φέρεται να γνώριζε για την έρευνα, καθώς στις 22 Ιανουαρίου είχε γίνει έρευνα στο σπίτι που διέμενε μαζί με την κόρη του. Οι αστυνομικοί δεν ξέρουν αν η αυτοχειρία έχει σχέση με την υπόθεση αυτήν ή όχι.

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για τις τραγικές στιγμές που εκτυλίχθηκαν λίγο πριν ο πατέρας της 14χρονης η οποία είχε πέσει θύμα βιασμού και σεξουαλικής κακοποίησης από 12 άνδρες στο Ρέθυμνο αποφασίσει να βάλει τέλος στη ζωή του.

Όπως προκύπτει από τα στοιχεία που έχουν συλλεχθεί από την έρευνα, ο πατέρας της ανήλικης πληροφορήθηκε για τα δεινά που τραβούσε το παιδί του και δεν μπόρεσε να το αντέξει.

Πήρε μία φωτογραφία της οικογένειάς του και λίγο πριν βάλει τέλος στη ζωή του άφησε ένα σημείωμα στο οποίο φέρεται να έγραψε τα εξής: «Ψάξε το κινητό της κόρης μου. Δεν γνωρίζαμε τίποτα για όσα γίνονταν. Μην πάρετε το παιδί από τη γυναίκα μου γιατί θα τρελαθεί. Ευχαριστώ την αστυνομία. Δεν αντέχω άλλο. Ψάξτε το κινητό της κόρης μου για να μάθετε την αλήθεια».

Μερικές μέρες μετά την αυτοχειρία, αποκαλύφθηκε η φρίκη που ζούσε η κόρη του, ενώ συνελήφθη και ένας Πακιστανός για τον βιασμό της.

Υπενθυμίζεται ότι το κουβάρι της δυσώδους υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται έπειτα από μία ανώνυμη καταγγελία στο Χαμόγελο του Παιδιού.

Η καταγγελία για τα δεινά που τραβούσε η κοπέλα έγινε το καλοκαίρι του 2023 από ένα άτομο που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του. Στην καταγγελία γινόταν λόγος για κατ' εξακολούθηση σεξουαλική εκμετάλλευση και κακοποίηση ανήλικης από την ευρύτερη ορεινή περιοχή στην ενδοχώρα του Ρεθύμνου, όπου φέρεται να εμπλέκονται ενήλικοι άνδρες, τόσο αλλοδαποί, όσο και ημεδαποί.

Στη συνέχεια υπήρξε ενημέρωση των Αρχών της περιοχής και ακολούθησε αστυνομική έρευνα από την οποία προέκυψε η εμπλοκή 12 ατόμων. Ειδικότερα, από την εξέταση της ανήλικης, παρουσία παιδοψυχολόγου, διαπιστώθηκε ο βιασμός της τουλάχιστον από έναν εκ των 12 εμπλεκομένων και η τέλεση γενετήσιων πράξεων από τους υπόλοιπους.

Σε έρευνα που έγινε στα τέλη Ιανουαρίου στο σπίτι του δράστη που φέρεται να βίασε την κοπέλα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο κινητά τηλέφωνα και ένα φυσίγγιο πιστολιού.

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων