Προκαταρκτική εξέταση για τη διερεύνηση των συνθηκών θανάτου της ηθοποιού Μαίρης Χρονοπούλου, από εισαγγελέα | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Προκαταρκτική εξέταση για τη διερεύνηση των συνθηκών θανάτου της ηθοποιού Μαίρης Χρονοπούλου, από εισαγγελέα

Ο προϊστάμενος πρωτοδικών Αθήνας Αντώνης Ελευθεριάνος με αίτημα προς την Εισαγγελία ζητεί τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης

medlabnews.gr iatrikanea

Θρίλερ με το ματωμένο νυχτικό της Μαίρης Χρονοπούλου και το ασθενοφόρο που τη μετέφερε στο νοσοκομείο. Η σπουδαία ηθοποιός οδηγήθηκε στο νοσοκομείο, όπου παρέμεινε για πέντε ημέρες, ωστόσο δεν τα κατάφερε κι έφυγε από τη ζωή.

Ο κ. Δημήτρης Χατζημιχάλης, δικηγόρος και φίλος της Μαίρης Χρονοπούλου, μίλησε στον Alpha για την υπόθεση που έχει αναλάβει και θεωρεί ότι το αιμάτωμα στο κεφάλι δεν μπορεί να προκλήθηκε από τον τρόπο με τον οποίο λέγεται ότι έπεσε. Όπως τόνισε, η ηθοποιός φορούσε ένα ματωμένο νυχτικό που της αφαιρέθηκε κατά τη μεταφορά της στον «Ευαγγελισμό».

«Θρίλερ με το ματωμένο νυχτικό της» «Ξαφνικά έγινε αυτό που έγινε κι έφυγε από τη ζωή. Οι συνθήκες που έγινε, έχουν δημιουργήσει πολλά ερωτηματικά και προβληματισμούς. Δεν είναι τόσο το νυχτικό, αλλά ο τρόπος και το σημείο που βρέθηκε η Μαίρη Χρονοπούλου. Δεν δικαιολογεί τον τραυματισμό της. Δηλαδή βρέθηκε σε ένα χαλί. Όταν πέσει κάποιος σε ένα χαλί, δε χτυπάει τόσο δυνατά το κεφάλι του ώστε να δημιουργηθεί αυτό το τραύμα και το αιμάτωμα που επέφερε τον θάνατό της. Επίσης, όταν πέσει κάποιος από τα σκαλιά, συνήθως πέφτει μπροστά» είπε αρχικά.

«Εδώ, είχαμε το εξής παράδοξο: ενώ υποτίθεται έπεσε από τα σκαλιά, το κεφάλι της βρέθηκε από τη μεριά προς τα σκαλιά ενώ θα έπρεπε να είναι τα πόδια της. Οι συνθήκες του τραυματισμού της είναι περίεργες» συμπλήρωσε o κ. Χατζημιχάλης.

Στη συνέχεια, ο δικηγόρος αποκάλυψε ότι η Αστυνομία κάλεσε δύο μάρτυρες για το τυπικό μέρος με το πιστοποιητικό της νεκροτομής και στη συνέχεια της αποτέφρωσης στη Ριτσώνα.

Όπως αποκαλύπτει ο κ. Χατζημιχάλης η οικιακή βοηθός και ένας φίλος της που την εντόπισαν τραυματισμένη θα καταθέσουν και θα πιστοποιήσουν τη σωρό της. Τέλος μεγάλο ερωτηματικό αποτελεί το ασθενοφόρο το οποίο τη μετέφερε στο νοσοκομείο...

Προκαταρκτική εξέταση για τη διερεύνηση των συνθηκών θανάτου της ηθοποιού Μαίρης Χρονοπούλου, από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, μετά από αίτημα του δικηγόρου της

Ο προϊστάμενος πρωτοδικών Αθήνας Αντώνης Ελευθεριάνος με αίτημα προς την Εισαγγελία ζητεί τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης, για τις συνθήκες θανάτου της Ελληνίδας ηθοποιού Μαίρης Χρονοπούλου.

Μεταξύ άλλων, έχει ήδη καταθέσει η Γεωργιανή βοηθός η οποία βρήκε σοβαρά τραυματισμένη τη Μαίρη Χρονόπουλου, μέσα στο σπίτι της, καθώς και ένας ηθοποιός ο οποίος βοηθούσε τη αείμνηστη ηθοποιό σε διάφορες εργασίες και έχει λάβει ένα ποσό από την διαθήκη.

Ο δικηγόρος της Μαίρης Χρονοπούλου, ο οποίος εκτιμά ότι οι συνθήκες του θανάτου της πρέπει να διερευνηθούν, υπέβαλλε άιτημα στην Εισαγγελία, ενώ μεταξύ άλλων, αποδίδει καθυστέρηση στην κλήση ασθενοφόρου το οποίο ήταν ιδιωτικό και δεν ανήκε στο στόλο του ΕΚΑΒ.

Τσακωμός με την τέφρα της ηθοποιού

Η τελευταία επιθυμία της αείμνηστης ηθοποιού -σύμφωνα με τον πρόεδρο του «Χαμόγελου του Παιδιού» Κώστα Γιαννόπουλο- ήταν η τέφρα της να τοποθετηθεί σε ένα συγκεκριμένο σημείο στο κτήμα της όπου είναι το σπίτι της στην Παιανία.

Σύμφωνα όμως με την εφημερίδα «ΟΝTime» που επικοινώνησε με τον δικηγόρο της Μαίρης Χρονοπούλου, Δημήτρη Χατζημιχάλη, είπε ότι η τέφρα της ηθοποιού βρίσκεται στα χέρια του φίλου της και πρόεδρου της Εταιρείας Ελλήνων Σκηνοθετών Χάρη Παπαδόπουλου.

Ο δικηγόρος της Μαίρης Χρονοπούλου αναφέρει μεταξύ άλλων ότι ο Κώστας Γιαννόπουλος δεν τήρησε την υπόσχεσή του.

«Αυτή τη στιγμή την έχει ο κ. Χάρης Παπαδόπουλος. Ο κ. Γιαννόπουλος άλλα είχε πει στη Μαίρη Χρονοπούλου και άλλα έκανε. Ο κύριος Γιαννόπουλος της είχε πει θα το κάνει ένα είδος μουσείου ανοιχτό στον κόσμο και η Μαίρη, ενώ αρχικά είχε δηλώσει εγγράφως ότι ήθελε να ριχτεί στο Σούνιο, μπροστά στις καβοκολόνες, τελικά συμφώνησε να μείνει στο σπίτι, εφόσον είναι επισκέψιμο στον κόσμο. Το περασμένο καλοκαίρι στα γενέθλιά της είχε τραβήξει και βίντεο, που της έλεγε ότι θα είναι ανοιχτό στον κόσμο το σπίτι, αλλά δεν τήρησε την υπόσχεσή του ο κ. Γιαννόπουλος.

Την τέφρα την έχει παραλάβει και τη φυλάσσει ο κ. Χάρης Παπαδόπουλος κατόπιν επιθυμίας συγγενών και φίλων που ευρίσκοντο στο αποτεφρωτήριο την ημέρα της αποτέφρωσης. Τη φυλάμε, περιμένουμε μπας και αλλάξει γνώμη ο κ. Γιαννόπουλος και ανοίξει το σπίτι στον κόσμο. Του είπαμε δεν έχεις τηρήσει την υπόσχεσή σου. Δεν έχει τηρήσει αυτά που είπε στο βίντεο. Μας κατηγορεί ότι βγαίνουμε και μιλάμε».

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων