Γίνεται προανάκριση για την υπόθεση θανάτου της Μαίρης Χρονοπούλου. Υπόνοιες για εγκληματική ενέργεια | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Γίνεται προανάκριση για την υπόθεση θανάτου της Μαίρης Χρονοπούλου. Υπόνοιες για εγκληματική ενέργεια

Μήνες μετά, ο δικηγόρος της πιέζει για να δοθούν απαντήσεις για τον θάνατό της

 medlabnews.gr iatrikanea

Ο Δημήτρης Χατζημιχάλης, ο δικηγόρος της Μαίρης Χρονοπούλου, μίλησε για την προανάκριση που είναι σε εξέλιξη για την υπόθεση του θανάτου της και σημείωσε πως μάρτυρες αφήνουν υπόνοιες για εγκληματική ενέργεια.

Η αγαπημένη ηθοποιός άφησε την τελευταία της πνοή στις 6 Οκτωβρίου 2023 σε ηλικία 90 ετών, σκορπίζοντας θλίψη.

Μήνες μετά, ο δικηγόρος της πιέζει για να δοθούν απαντήσεις για τον θάνατό της, ενώ αποκαλύπτει και τα όσα έχουν δηλώσει οι μάρτυρες κατά τις καταθέσεις τους.

«Εξελίσσεται μία προανάκριση. Είχε χρεωθεί, αρχικά, η προανάκριση να γίνει από Αστυνομικό Τμήμα Παιανίας. Πήραν καταθέσεις οι αστυνομικοί, όλοι εξέφρασαν την υποψία ότι ενδεχομένως υπάρχει εγκληματική ενέργεια» είπε ο κ. Χατζημιχάλης στον Alpha.

Στο ίδιο πλαίσιο, ενημέρωσε πως οι μάρτυρες σημείωσαν πως μέσα στο σπίτι υπήρχαν κοσμήματα και χρήματα, αλλά μετά τον θάνατό της δεν βρέθηκε απολύτως τίποτα.

«Δεν έχει βρεθεί κανένα κόσμημα, έχω ζητήσει αντίγραφο της απογραφής δεν το έχω πάρει ακόμα, και κανένα χρηματικό ποσό. (...) Έτσι έχουν καταθέσει μάρτυρες, ότι είχε χρήματα και κοσμήματα. Δεν είναι δυνατόν μία τέτοια καλλιτέχνης να μην έχει κάποια κοσμήματα» δήλωσε.

Ακόμα, ο ίδιος εμφανίστηκε άναυδος από το ότι «η αξία των κινητών πραγμάτων της εκτιμήθηκε σε 4.000 ευρώ. Μόνο οι πίνακες, τα βιβλία, μόνο τα άλλα τα αντικείμενα ... τα έβγαλαν μόνο 4.000 ευρώ».

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων