Ανατροπή. Δεν μπήκε αρχείο. Ασκήθηκε ποινική δίωξη για την υπόθεση του Ολιβερ στην Αράχωβα. Γνωστός στις αρχές ο ύποπτος | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Ανατροπή. Δεν μπήκε αρχείο. Ασκήθηκε ποινική δίωξη για την υπόθεση του Ολιβερ στην Αράχωβα. Γνωστός στις αρχές ο ύποπτος

Μέσα στην επόμενη εβδομάδα αναμένονται εξελίξεις. Τα βλέμματα στρέφονται σε ένα άτομο το οποίο έχει απασχολήσει ξανά τις Αρχές στο παρελθόν

medlabnews.gr 

Εξελίξεις στην υπόθεση του Όλιβερ, του χάσκι που κακοποιήθηκε και θανατώθηκε στην Αράχωβα τον περασμένο Νοέμβριο.

Σε ένα άτομο το οποίο έχει απασχολήσει ξανά τις Αρχές στο παρελθόν, φαίνεται πως στρέφονται οι έρευνες σχετικά με τις συνθήκες θανάτου του Όλιβερ, του χάσκι της Αράχωβας.

Συγκεκριμένα, ποινική δίωξη κακουργηματικού χαρακτήρα κατά φυσικού προσώπου για την υπόθεση του – του χάσκι που κακοποιήθηκε και κατέληξε – στην Αράχωβα, ασκήθηκε από τον Εισαγγελέα, σε μία ανατροπή των εξηγήσεων που δόθηκαν ότι το σκυλί πέθανε μετά από επίθεση αγέλης άγριων σκύλων.

Οι αρχές φαίνεται ότι είναι κοντά στην εξιχνίαση του εγκλήματος που είχε συγκινήσει αλλά και εξαγριώσει το πανελλήνιο.

Η εισαγγελία Λειβαδιάς άσκησε χθες ποινική δίωξη για κακουργηματικού χαρακτήρα πράξη κατά συγκεκριμένου προσώπου.

Επισήμως το όνομα του προσώπου δεν έχει ανακοινωθεί. Σύμφωνα όμως με πληροφορίες, ο άνθρωπος αυτός έχει ακουστεί για την υπόθεση και στο παρελθόν και έχει απασχολήσει τις αρχές.

Ο δικηγόρος του κηδεμόνα του Όλιβερ, Αντώνης Ζαπάντης μιλώντας στο MΕGA επιβεβαίωσε την είδηση της άσκησης ποινικής δίωξης κατά συγκεκριμένου ατόμου.

«Περιμένουμε τη δικογραφία»

«Είμαστε εν αναμονή της κλήσης του κατηγορουμένου προς απολογία, ώστε να πάρουμε κι εμείς αντίγραφο της δικογραφίας. Η εξέλιξη αυτή υπήρξε από την μεγάλη πίεση που ασκήθηκε στην εισαγγελία» επεσήμανε μεταξύ άλλων ο δικηγόρος.

Ο κ. Ζαπάντης επέμεινε ότι επιχειρείται συγκάλυψη στην εν λόγω υπόθεση και τόνισε ότι ο κηδεμόνας του Όλιβερ ακόμα και σήμερα στοχοποιείται.

Διπλή κατεπείγουσα έρευνα ζήτησε ο Άρειος Πάγος

Σημειώνεται ότι τον Ιανουάριο η Αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Αναστασία Μασούρα, ζήτησε με κατεπείγουσα παραγελία τη διερεύνηση της υπόθεσης του θανάσιμου τραυματισμού του Όλιβερ.

Υπενθυμίζεται ότι τον Ιανουάριο η Αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Αναστασία Μασούρα, ζήτησε με κατεπείγουσα παραγγελία τη διερεύνηση της υπόθεσης του θανάσιμου τραυματισμού του Όλιβερ.

Συγκεκριμένα, η κ. Μασούρα ζήτησε από την εισαγγελία Λιβαδειάς – με κοινοποίηση στον εισαγγελέα Εφετών Λαμίας – τη διενέργεια έρευνας τόσο για την τυχόν ύπαρξη αγέλης άγριων σκύλων στην περιοχή, όσο και για τη διαρροή στοιχείων της δικογραφίας στα μέσα ενημέρωσης.

«Μόλις πήγε το Ανθρωποκτονιών στην Αράχωβα…»

Υπενθυμίζεται ότι η πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομάδας κατά της Κακοποίησης Ζώων, Μάρθα Πουλτίδου είχε καταγγείλει τον προηγούμενο μήνα ότι μόλις πήγε το Ανθρωποκτονιών στην Αράχωβα για την υπόθεση του Όλιβερ «ξεκίνησε το παραμύθι της αγέλης».

«Έστειλαν το Ανθρωποκτονιών στην Αράχωβα για να κλείσει την υπόθεση επειδή πρόκειται για μεγάλο όνομα», είχε ισχυριστεί η κα Πουλτίδου.

Μάλιστα, είχε αποκαλύψει ότι γυναίκα είδε αυτόν τον άντρα να χτυπά με φτυάρι τον Όλιβερ και να καρφώνει μια αξίνα στον πρωκτό του.

Πρόσωπο είχε κάνει παράπονα για τον Όλιβερ, λέγοντας στον κηδεμόνα του να τον μαζέψει για να μην ζευγαρώνει με τα δικά του σκυλιά

«Είδε τον Όλιβερ να ζευγαρώνει με ένα από τα δικά του κυνηγόσκυλα. Πήρε ένα φτυάρι και άρχισε να το χτυπάει επανειλημμένως στην πλάτη για να σταματήσει η πράξη και να ξεκολλήσουν τα δύο ζώα. Όταν διαπίστωσε ότι δεν πέτυχε αυτό που ήθελε, πήρε μία αξίνα και την έβαλε στον πρωκτό του χάσκι», είχε αναφέρει η καταγγέλλουσα, υποστηρίζοντας ότι έτσι κάνουν οι τσοπάνηδες από την περιοχή που κατάγεται ο δράστης για να ξεκολλήσουν τα ζώα που ζευγαρώνουν.

Πρόσωπο που κατέθεσε στις αρχές είπε ότι το άτομο που φέρεται να χτύπησε και να τραυμάτισε μέχρι θανάτου τον Όλιβερ κατάγεται όντως από την συγκεκριμένη περιοχή που ανέφερε η μάρτυρας.

Σύμφωνα με καταγγελίες, το συγκεκριμένο πρόσωπο είχε κάνει παράπονα για τον Όλιβερ, λέγοντας στον κηδεμόνα του να τον μαζέψει για να μην ζευγαρώνει με τα δικά του σκυλιά.

Να θυμίσουμε πρίν λίγο καιρό είχαμε αναφερθεί

Για να δούμε λοιπόν που είμαστε σήμερα ένα μήνα μετά από ό,τι συνέβη στο Χασκι από την Αράχωβα.

Αράχωβα. Πόρισμα πραγματογνώμονα κατευθυνόμενο. Ο σκύλος που σκοτώθηκε από άλλα ΖΩΑ.....

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων