Πήρε το Χρυσό μετάλλιο στην 41η Εθνική Ολυμπιάδα Μαθηματικών «Ο Αρχιμήδης» | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Πήρε το Χρυσό μετάλλιο στην 41η Εθνική Ολυμπιάδα Μαθηματικών «Ο Αρχιμήδης»

Ο μαθητής Ρασβάνης Ανδρέας με την εξαιρετική του επίδοση πέτυχε να λάβει Χρυσό Μετάλλιο στο διαγωνισμό

medlabnews.gr 

Η Δ.Ε. της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας – Παράρτημα Μαγνησίας ανακοινώνει με μεγάλη χαρά τη διάκριση του μαθητή Ρασβάνη Ανδρέα του Ευσταθίου, μαθητή της Γ΄ Λυκείου του Ιδιωτικού Σχολείου «Προμηθέας» στην 41η Εθνική Ολυμπιάδα Μαθηματικών «Ο Αρχιμήδης», που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024.

Ο μαθητής Ρασβάνης Ανδρέας με την εξαιρετική του επίδοση πέτυχε να λάβει Χρυσό Μετάλλιο στο διαγωνισμό, με 5η Πανελλήνια κατάταξη. Η διάκριση του αυτή είναι ιδιαίτερα τιμητική για τον μαθητή, το σχολείο του και το Παράρτημά μας, συνεχίζοντας την παράδοση των τελευταίων ετών, όπου μαθητές του Ν. Μαγνησίας κατακτούν Μετάλλια στις Εθνικές Μαθηματικές Ολυμπιάδες. Επιπλέον όμως με τη διάκριση του αυτή αποσπάται για πρώτη φορά στην ιστορία του Παραρτήματος της Ε.Μ.Ε. Μαγνησίας Χρυσό Μετάλλιο και για το λόγο αυτό του αξίζουν πολλά συγχαρητήρια. Η Δ.Ε. συγχαίρει από καρδιάς τον μαθητή, τους γονείς του και τους καθηγητές του, που τον στήριξαν στην προσπάθειά του αυτή.

Η Τελετή Απονομής των Μεταλλίων, Βραβείων και Αριστείων όλων των μαθητών/τριών που διακρίθηκαν στους Διαγωνισμούς του Παραρτήματός μας για το σχολικό έτος 2023-2024, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 14 Απριλίου 2024 στο Αμφιθέατρο του Τ.Ε.Ε. Μαγνησίας στις 11.00 π.μ.

«Είναι μεγάλη τιμή για εμένα όσο και για το σχολείο μου»

Από τα Εκπαιδευτήρια Προμηθέας Ο.Ε. ανακοινώνεται ότι «με ιδιαίτερη χαρά και υπερηφάνεια, αποδίδουμε θερμά συγχαρητήρια στον μαθητή της Γ’ Λυκείου, Ρασβάνη Ανδρέα, για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στην 41η Εθνική Μαθηματική Ολυμπιάδα “Αρχιμήδης”.

Η διάκρισή του αποτελεί αναμφισβήτητα απόδειξη της εξαιρετικής του αφοσίωσης, ταλέντου και αγάπης για τα μαθηματικά.

Όπως δηλώνει ο ίδιος, “Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος με την επίδοση μου. Είναι μεγάλη τιμή για εμένα όσο και για το σχολείο μου, καθώς είναι το πρώτο χρυσό μετάλλιο στα χρονικά για τον Νομό Μαγνησίας. Ένα τεράστιο ευχαριστώ στους γονείς μου, καθώς και στους εκπαιδευτικούς του σχολείου, ιδιαίτερα τον μαθηματικό μου, οι οποίοι με τη συνεχή τους στήριξη και καθοδήγηση συνέβαλαν σε αυτήν την επιτυχία. Τώρα, επόμενος στόχος, ένα μετάλλιο στην Διεθνή Ολυμπιάδα”.

Ο Ανδρέας, θα διαγωνιστεί στον προκριματικό διαγωνισμό για την επιλογή της εθνικής ομάδας που θα εκπροσωπήσει την χώρα μας στην 41η Βαλκανική Μαθηματική Ολυμπιάδα (Βάρνα, Βουλγαρία) και στην Διεθνή Μαθηματική Ολυμπιάδα (Μπαθ, Αγγλία).

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων