Δεν αισθάνθηκε πως το θύμα βρισκόταν σε κίνδυνο. Ξηλώθηκαν όλοι από το Αστυνομικό Τμήμα | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Δεν αισθάνθηκε πως το θύμα βρισκόταν σε κίνδυνο. Ξηλώθηκαν όλοι από το Αστυνομικό Τμήμα

Συνεχίζονται οι καρατομήσεις στην ΕΛ.ΑΣ. μετά τη δολοφονία της 28χρονης Κυριακής έξω από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων

 medlabnews.gr 

Τη στάση του απέναντι στην 28χρονη Κυριακή, η οποία δολοφονήθηκε έξω από το Α.Τ. Αγίων Αναργύρων, προσπάθησε να υπερασπιστεί ο αστυνομικός που μιλούσε μαζί της στο τηλέφωνο, όταν το θύμα κάλεσε για περιπολικό.

Ο αστυνομικός που είπε ότι το «περιπολικό δεν είναι ταξί» προσπάθησε να υπερασπιστεί τη θέση του και, σύμφωνα με το Star, φέρεται να είπε στους ανωτέρους του ότι τη φράση την είπε «εν τη ρύμη του λόγου».

Κατά την κατάθεσή του, ο αστυνομικός πρόσθεσε πως δεν είχε καταλάβει τι ακριβώς συνέβαινε την ώρα του τηλεφωνήματος, τονίζοντας ότι την ώρα της τηλεφωνικής επικοινωνίας με την 28χρονη δεν αισθάνθηκε πως το θύμα βρισκόταν σε κίνδυνο.

Όπως σημειώνει ο τηλεοπτικός σταθμός, πρόκειται για έναν νεαρό αστυνομικό, περίπου 25 ετών, που βρισκόταν στη θέση από τον περασμένο Οκτώβριο, μέχρι να απομακρυνθεί σήμερα, έπειτα από την αποκάλυψη του ηχητικού ντοκουμέντου. Πριν, υπηρετούσε σε αστυνομικό τμήμα της Αθήνας, ενώ πληροφορίες του καναλιού αναφέρουν πως, μετά την απομάκρυνσή του από τη θέση που βρισκόταν, μεταφέρθηκε εντός της ΓΑΔΑ.

Συνεχίζονται οι καρατομήσεις στην ΕΛ.ΑΣ. μετά τη δολοφονία της 28χρονης Κυριακής έξω από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων το βράδυ της Δευτέρας (1/4).

Όπως έγινε γνωστό το βράδυ της Τετάρτης, μετά τον διοικητή του τμήματος «ξηλώθηκαν» ακόμα τέσσερις αστυνομικοί από το ΑΤ Αγίων Αναργύρων.

Πρόκειται για την αξιωματικό υπηρεσία, την επόπτρια, την οδηγό της επόπτριας οι οποίες ήταν παρούσες κατά τη συζήτηση της 28χρονης με την αξιωματικό υπηρεσίας και τον σκοπό του Αστυνομικού Τμήματος.

Νωρίτερα, είχε γίνει γνωστό ότι απομακρύνθηκε από τη θέση του ο αστυνομικός της Άμεσης Δράσης που συνομίλησε με το θύμα - είναι υπό έρευνα από την ΕΛΑΣ και αντιμέτωπος με ποινικές και διοικητικές ευθύνες - ενώ αντικαταστάθηκε και ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Αγίων Αναργύρων.

Σύμφωνα με πληροφοριες, το ηχητικό που έχει δοθεί στη δημοσιότητα, εστάλη ατόφιο από χθες, από την ίδια την Αστυνομία στον εισαγγελέα και στον διεξάγοντα την εσωτερική έρευνα εκ μέρους της ΕΛΑΣ.

Υπενθυμίζεται ότι το ηχητικό, είναι μέρος της δικογραφίας και πως η έρευνα για όλους τους εμπλεκόμενους έχει ξεκινήσει ήδη από χθες. Ελέγχονται όλοι, ενδελεχώς και στο ΑΤ και στο «100», έχουν ληφθεί καταθέσεις από όλους και μέχρι την Παρασκευή, αφού ολοκληρωθεί η προκαταρκτική έρευνα τα στοιχεία θα σταλούν στον εισαγγελέα, όπως προβλέπεται από τη διαδικασία, προκειμένου να τους καλέσει να απολογηθούν.

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων