H Κριστίνα Απλγκέιτ με σκλήρυνση κατά πλάκας. Zω μια κόλαση. Υπάρχουν στιγμές που κλαίω | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

H Κριστίνα Απλγκέιτ με σκλήρυνση κατά πλάκας. Zω μια κόλαση. Υπάρχουν στιγμές που κλαίω

Η 52χρονη ηθοποιός του «Dead to me» διαγνώστηκε με την ασθένεια το 2021

medlabnews.gr iatrikanea 

Σχεδόν τρία χρόνια μετά τη διάγνωσή της με σκλήρυνση κατά πλάκας, η ηθοποιός Κριστίνα Άπλγκεϊτ δηλώνει ότι δεν θα δουλέψει ξανά μπροστά στις κάμερες.

Παρά την περιπέτειά της με την σκλήρυνση κατά πλάκας, η Κριστίνα Απλγκέιτ λέει πως προσπαθεί να αντιμετωπίζει τα πάντα με χιούμορ.

Η 52χρονη ηθοποιός του «Dead to me» διαγνώστηκε με την ασθένεια το 2021 κι έκτοτε, έχει μιλήσει πολλές φορές δημόσια για την κατάσταση της υγείας της, προσπαθώντας να ευαισθητοποιήσει το κοινό σχετικά με τη νόσο.

Καλεσμένη στην εκπομπή «Jimmy Kimmel Live», η Κριστίνα Απλγκέιτ είπε: «Δεν θα ήταν αστείο να έμπαινα στο πλατό με μία τούμπα σαν τον Γουίλι Γουόνκα; Αλλά τότε, όλοι θα έλεγαν ότι είμαι ψεύτρα. Δεν είμαι. Είμαι πραγματικά ανάπηρη».

Τότε, ο Τζίμι Κίμελ της είπε: «Έχω παρατηρήσει μέσα από τις συζητήσεις μας ότι έχεις μια πολύ άρρωστη αίσθηση του χιούμορ», με την ηθοποιό να του απαντά: «Έτσι ζω. Έτσι κρατώ τον εαυτό μου καλά».

Στη συνέχεια, με το ίδιο χιουμοριστικό ύφος του είπε: «Υπάρχουν και στιγμές που κλαίω. Όπως... Κάθε μέρα, όταν ξυπνάω. Αλλά είναι καλό».

Πρόσθεσε επίσης: «Εννοώ, είναι χάλια. Δεν πρόκειται να πω ψέματα. Και νομίζω ότι κάποιος που έχει σκλήρυνση κατά πλάκας δεν θα σου πει "αυτό είναι το καλύτερο πράγμα που μου συνέβη ποτέ". Γιατί πραγματικά δεν είναι. Αν αυτό ήταν το καλύτερο που του έχει συμβεί, τότε θα πρέπει να είχε μια πολύ χάλια ζωή».

Για τη ζωή της μετά τη διάγνωση με σκλήρυνση κατά πλάκας μίλησε στο Good Morning America η ηθοποιός Κριστίνα Άπλγκεϊτ, η οποία εξομολογήθηκε ότι «ζω μια κόλαση». Η ίδια μίλησε και για την εμφάνισή της στα βραβεία Emmy τον περασμένο Ιανουάριο οπότε και αποθεώθηκε όταν βρέθηκε στη σκηνή. «Στην πραγματικότητα έπαθα black out. Οι άνθρωποι μου είπαν ότι "είσαι πολύ αστεία" και εγώ σκέφτομαι ότι "δεν ξέρω τι είπα". Δεν ξέρω τι έκανα, φρικάρισα σε τέτοιο βαθμό που δεν κατάλαβα τι συνέβαινε» είπε η ηθοποιός για τη «δύσκολη» όπως χαρακτήρισε εμφάνισή της. Ωστόσο παραδέχθηκε ότι ένιωσε την αγάπη όσων την είδαν να βρίσκεται στη σκηνή των 75ων Emmy: «Ναι, ναι (σ.σ. το ένιωσα). Ζω μια κόλαση. Δεν βγαίνω συχνά έξω οπότε ήταν λίγο δύσκολο για μένα αλλά σαφώς και η στήριξη που έλαβα ήταν κάτι θαυμάσιο και είμαι ευγνώμων γι' αυτό».

Γεννημένη στις 25 Νοεμβρίου 1971 στο Λος Άντζελες, η Άπλγκεϊτ έγινε διάσημη στα 16 της χρόνια ως Κέλι Μπάντι στην τηλεοπτική κωμωδία «Παντρεμένοι με παιδιά» που ήταν στον αέρα για 11 σεζόν.

Στη συνέχεια πρωταγωνίστησε στις σειρές «Jesse», «Samantha Who?» και «Up All Night», διατηρώντας και γκεστ ρόλους σε πολλές ακόμη, ανάμεσά τους και τα «Φιλαράκια» (υποδύθηκε την αδερφή της Ρέιτσελ – Τζένιφερ Άνιστον σε δύο επεισόδια).

Στον κινηματογράφο είχε συμμετοχή σε πάνω από 30 ταινίες, διαπρέποντας κυρίως σε κωμωδίες όπως οι δύο ταινίες «Anchorman», «The Sweetest Thing», «Just Visiting», «Bad Moms» κ.ά.


Διαβάστε επίσης

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων