Αισιόδοξα τα νέα για τον Σταρόβα και τον Κόκοτα ενημέρωσε η Πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ Ματίνα Παγώνη | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Αισιόδοξα τα νέα για τον Σταρόβα και τον Κόκοτα ενημέρωσε η Πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ Ματίνα Παγώνη

Η Ματίνα Παγώνη αποκάλυψε ποια είναι σήμερα η κατάσταση υγείας του Δημήτρη Σταρόβα και Δημήτρη Κόκοτα

 medlabnews.gr iatrikanea

Αισιόδοξα είναι τα νέα για την υγεία του Δημήτρη Σταρόβα, ο οποίος νοσηλεύεται μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο στο Τζάνειο Νοοσοκομείο. 

Για πέμπτη ημέρα νοσηλεύεται στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Σταρόβας, ύστερα από ένα ελαφρύ εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη την περασμένη Τετάρτη.

Ο Δημήτρης Σταρόβας βελτιώνεται αργά και σταθερά ενώ εξακολουθεί να υποβάλλεται σε εξετάσεις. Μάλιστα, ξεκίνησε λογοθεραπεία με στόχο να ξαναμιλήσει κανονικά ενώ καθημερινά παρουσιάζει πρόοδο.

Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η στιγμή που ο Δημήτρης Σταρόβας ζωγράφισε σε χαρτί το πεντάγραμμο με το κλειδί του Σολ, γράφοντας το δικό του όνομα και της συντρόφου του.

Η Ματίνα Παγώνη αποκάλυψε ποια είναι σήμερα η κατάσταση υγείας του καλλιτέχνη, ενώ αναφέρθηκε και στην εξέλιξη της υγείας του τραγουδιστή Δημήτρη Κόκοτα που νοσηλεύεται από τα τέλη Μαρτίου ύστερα από έμφραγμα που υπέστη.

Ευτυχώς ο Δημήτρης Σταρόβας πήγε απευθείας στο νοσοκομείο και η ιατρική ομάδα έδρασε πάρα πολύ γρήγορα. Αυτή τη στιγμή είναι σταθεροποιημένος, πηγαίνει καλά και θέλει τον χρόνο του. Το μήνυμα είναι να πάει στο σπίτι και στην οικογένειά του όσο πιο σύντομα γίνεται» είπε αρχικά η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, μιλώντας στον Alpha, και συνέστησε να προσέχουμε το βάρος μας προκειμένου να αποφύγουμε να βρεθούμε σε αντίστοιχη κατάσταση.

«Πρέπει να προσέχουμε με την αύξηση του βάρους μας, για να μην φτάνουμε στο σημείο να κάνουμε εγκεφαλικά επεισόδια. Του ευχόμαστε όλοι γρήγορα να πάει στο σπίτι του. Σιγά σιγά θα αποκατασταθεί και η ομιλία του και όλα θα πάνε καλά» τόνισε η Ματίνα Παγώνη.

Ο Δημήτρης Κόκοτας «δεν υποστηρίζεται πλέον μηχανικά»

Επιπλέον, η Ματίνα Παγώνη αναφέρθηκε και στα νεότερα της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα, λέγοντας ότι δεν υποστηρίζεται πλέον μηχανικά.

«Έχει δική του αναπνοή, αντιδρά στα επώδυνα ερεθίσματα, αλλά θέλει αρκετό χρόνο σιγά σιγά για να μιλήσει και να αποκατασταθεί η υγεία του».

Τονίζει επιπλέον πως δεν έχει καμία σημασία για την έκβαση της υγείας του το ότι έχει περάσει αρκετός χρόνος από την ημέρα που μπήκε στο νοσοκομείο, «καθώς σε αυτά τα περιστατικά ο κάθε οργανισμός είναι ιδιαίτερος και θέλει τον χρόνο του». Οι ασθενείς χρειάζονται χρόνο, υπογράμμισε η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ.

Διαβάστε επίσης

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων