Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μίλησε για την περιπέτεια υγείας του Δημήτρη Σταρόβα. «Είναι μια ιστορία πολύ παράξενη» | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μίλησε για την περιπέτεια υγείας του Δημήτρη Σταρόβα. «Είναι μια ιστορία πολύ παράξενη»

Είναι μια ιστορία απίστευτη, θα τη μάθετε, όταν όλα πάνε καλά και τελειώσουν, είπε για την περιπέτεια της υγείας του καλλιτέχνη

medlabnews.gr iatrikanea 

Εξιτήριο από το Τζάνειο Νοσοκομείο πήτε ο Δημήτρης Σταρόβας ύστερα από εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη προ δυο εβδομάδων και πλέον βρίσκεται σπίτι του, όπου κι αναρρώνει. Η νοσηλεία του, ωστόσο, είχε αρκετές διακυμάνσεις καθώς μετά το εγκεφαλικό ο αγαπημένος καλλιτέχνης υπέστη και κολπική μαρμαρυγή, κι έτσι χρειάστηκε να παραταθεί η παραμονή του στο Νοσηλευτικό ίδρυμα.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μιλώντας για τον επιστήθιο φίλος του Δημήτρη Σταρόβα στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣού», ανέφερε: «Μιλάω με την Άννα (την σύντροφο του Δημήτρη Σταρόβα), πάει από το καλό στο καλύτερο, θέλει χρόνο(…)Είναι μια πολύ ευαίσθητη στιγμή, οπότε προσευχηθείτε να πάει όσο πιο γρήγορα γίνεται και να φτάσει στην αρχική φάση. Περάσαμε λίγο δύσκολα».

«Είναι μια ιστορία απίστευτη»

Μίλησε επίσης, για το εγκεφαλικό που υπέστη ο καλλιτέχνης, εξηγώντας πως πρόκειται για μια πολύ περίεργη ιστορία, που θα εξηγήσει ο ίδιος ο Δημήτρης Σταρόβας, όταν επανέλθει πλήρως.

«Έγιναν όλα ξαφνικά, ξύπνησε το πρωί κι ήταν μια χαρά μέχρι τις 10. Είναι μια ιστορία πολύ παράξενη. Όταν όλα τελειώσουν και σας εξηγήσει το περιστατικό και πώς ακριβώς έγινε, δεν θα το πιστέψετε», συμπλήρωσε ο παρουσιαστής.

Επιπροσθέτως, εξιστόρησε: «Κατά λάθος βρέθηκε η Άννα εκεί, την ώρα εκείνη. Ο Θεός την έστειλε από το σχολείο που δουλεύει να πεταχτεί για μισή ώρα στο σπίτι και να τον δει. Είναι μια ιστορία απίστευτη, θα τη μάθετε, όταν όλα πάνε καλά και τελειώσουν».

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, είχε επισκεφτεί τον Δημήτρη Σταρόβα στο νοσοκομείο, όσο ακόμα εκείνος νοσηλεύονταν, και τότε είχε δηλώσει: : «Για την ιστορία επειδή μου στέλνετε πολλά μηνύματα για τον Δημήτρη Σταρόβα για να του μεταφέρω τα περαστικά και όλα αυτά, να σας πω ότι πάμε για το δεύτερο 24ωρο. Τα πράγματα είναι σταθερά. Με πολύ χαμηλά την μπάλα. Χθες τον επισκέφθηκα κιόλας στο νοσοκομείο. Όλα καλά. Σταθερά μεν. Όλα καλά. Περιμένουμε. Και οι γιατροί είναι πολύ αισιόδοξοι. Εντάξει; Οπότε δε χρειάζεται να περιμένουμε πολλά πράγματα. Είναι εκεί η Άννα 24 ώρες το εικοσιτετράωρο. Και ό,τι είναι, θα τα πούμε».

Με δάκρυα στα μάτια, ο Δημήτρης Σταρόβας απαθανατίστηκε μέσα στο αυτοκίνητο από τους δημοσιογράφους που τον περίμεναν επί ώρες έξω από το νοσοκομείο κατά την ημέρα της εξόδου του, ενώ ο ίδιος δεν σταμάτησε να ευχαριστεί τον κόσμο για τη συμπαράσταση που έλαβε σε όλη αυτή τη δοκιμασία.

Το πρόβλημα στην ομιλία του δεν έχει αποκατασταθεί ακόμα πλήρως, ενώ υψηλή είναι και η πίεσή του. Eχει ξεκινήσει λογοθεραπεία για να επανέλθει γρηγορότερα η ομιλία του.

Διαβάστε επίσης

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων