Πέθανε η Σάνεν Ντόχερτι, η «Μπρέντα» στο Beverly Hills, σε ηλικία 53 ετών | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Πέθανε η Σάνεν Ντόχερτι, η «Μπρέντα» στο Beverly Hills, σε ηλικία 53 ετών

Η Shannen Doherty έδωσε μεγάλη μάχη με τον καρκίνο αλλά τελικά δεν τα κατάφερε. Τελευταία είχε μεταστάσεις στον εγκέφαλο

 medlabnews.gr iatrikanea

Σε ηλικία 53 ετών η Σάνεν Ντόχερτι άφησε την τελευταία της πνοή - Είχε πρωταγωνιστήσει σε πολλές σειρές και ταινίες, ενώ είχε μείνει στην ιστορία για το ρόλο της «Μπρέντα» στο Beverly Hills. Θλίψη στον κόσμο του κινηματογράφου και της τηλεόρασης σκόρπισε η είδηση του θανάτου της Shannen Doherty. Στα 53 της χρόνια η γνωστή ηθοποιός άφησε την τελευταία της πνοή μετά από μάχη που έδινε με τον καρκίνο,

«Με βαριά καρδιά επιβεβαιώνω τον θάνατο της ηθοποιού Σάνεν Ντόχερτι. Το Σάββατο, 13 Ιουλίου, έχασε τη μάχη με τον καρκίνο μετά από πολλά χρόνια μάχης με την ασθένεια», ανέφερε η δημοσιογράφος Leslie Sloane.

«Η αφοσιωμένη κόρη, η αδερφή, η θεία και η φίλη ήταν περιτριγυρισμένη από τους αγαπημένους της καθώς και από τον σκύλο της, τον Bowie. Η οικογένεια ζητά την ιδιωτικότητά τους αυτή τη στιγμή, ώστε να μπορούν να θρηνήσουν με ειρήνη», συνέχισε.

Η μεγάλη μάχη με τον καρκίνο

Η Shannen Doherty διαγνώστηκε για πρώτη φορά με καρκίνο του μαστού το 2015. Μετά τη θεραπεία που ακολούθησε ο καρκίνος ήταν σε ύφεση για δύο χρόνια όμως το 2019 επέστρεψε.

Τον Ιούνιο του 2023 η Doherty ανακοίνωσε ότι καρκίνος είχε κάνει μετάσταση στον εγκέφαλο της και λίγους μήνες αργότερα πήγε στα κόκκαλα. Η Shannen Doherty συνέχισε να δίνει τη μάχη της μέχρι και την τελευταία στιγμή, όμως δεν κατάφερε να βγει νικήτρια.

Η σπαρακτική τελευταία ανάρτηση λίγο πριν πεθάνει

Η θρυλική πρωταγωνίστρια του «Beverly Hills 90210», Σάνεν Ντόχερτι, μοιράστηκε μια τελευταία ανάρτηση στο προφίλ της στο Instagram, λίγο πριν πεθάνει από καρκίνο σήμερα Κυριακή (14.07.2024).

Η γενναία σταρ Shannen Doherty, δημοσίευσε στις 25 Ιουνίου, ένα βίντεο από το τελευταίο επεισόδιο του podcast της, Let’s Be Clear, στο οποίο μιλάει για την πραγματοποίηση περισσότερων χημειοθεραπειών, καθώς συνέχιζε την πολυετή μάχη της με τον καρκίνο του μαστού.

Η Shannen έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης: «Νέο επεισόδιο του @letsbeclearpod στο @iheartradio ή οπουδήποτε ακούτε podcast. Αυτό είναι αυτό που αντιμετωπίζω αυτή τη στιγμή. #cancer #life».

Η Shannen μίλησε στους 2,2 εκατομμύρια followers της στο Instagram για την αβεβαιότητα που έχει το μέλλον της.

Παραδέχτηκε πως: «Έτσι, ξέρετε, για πρώτη φορά από τότε που δεν έχω ιδέα για πόσο καιρό, θα κάνω χημειοθεραπεία γιατι δεν έχω ιδέα αν θα είναι τρεις μήνες ή αν θα είναι έξι μήνες…».

Η ηθοποιός συνέχισε να λέει ότι αυτός ο νέος γύρος θεραπείας ήταν «τρομακτικός». «Η θεραπεία είναι πολύ δύσκολη. Δεν είναι κάτι που μπορώ να προβλέψω. Δεν είναι κάτι που οι γιατροί μου μπορούν να προβλέψουν και είναι τρομακτικό. Είναι σαν μια μεγάλη κλήση αφύπνισης, αλλά ταυτόχρονα πρέπει να πω ότι υπάρχει και κάποια θετική πλευρά και η θετική πλευρά είναι ότι η μοριακή δομή των καρκινικών μου κυττάρων άλλαξε πρόσφατα.

Αυτό σημαίνει ότι υπάρχουν πολλά περισσότερα πρωτόκολλα για να δοκιμάσω. Έτσι, για πρώτη φορά εδώ και δύο μήνες αισθάνομαι αισιόδοξη, επειδή υπάρχουν τώρα πολλά περισσότερα πρωτόκολλα. Ενώ πριν ήμουν αισιόδοξη, αλλά ακόμα προετοιμαζόμουν».

Η καριέρα της

Η Ντόχερτι γεννήθηκε στις 12 Απριλίου του 1971 στο Μέμφις του Τενεσί στις ΗΠΑ. Η καριέρα της στη μικρή οθόνη άρχισε από μικρή ηλικία. Στα έντεκά της χρόνια έγινε η «Τζένι Γουάιλντερ» στο Μικρό Σπίτι στο Λιβάδι (1982-1983).

Οι ρόλοι σε σειρές και ταινίες συνέχισαν να έρχονται διαδοχικά. Φυσικά, ο πιο γνωστός της ρόλος ήταν αυτός της Μπρέντα Γουόλς στη τηλεοπτική σειρά Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς (1990-1994), 90210 (2008-2009) και BH90210 (2019).

Παράλληλα συμμετείχε και στις Μάγισσες όπου για τρεις σεζόν ήταν Πρου Χάλιγουελ.

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων