Η Μαρινέλλα κατέρρευσε κατά τη διάρκεια της συναυλία της στο Ηρώδειο. Δειτε τo video | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Η Μαρινέλλα κατέρρευσε κατά τη διάρκεια της συναυλία της στο Ηρώδειο. Δειτε τo video

Ανησυχία για τη Μαρινέλλα που κατέρρευσε στη σκηνή κατά τη διάρκεια της συναυλίας της στο Ηρώδειο

medlabnews.gr iatrikanea 

Ανησυχία για τη Μαρινέλλα που κατέρρευσε στη σκηνή κατά τη διάρκεια της συναυλίας της στο Ηρώδειο, η οποία αναβλήθηκε, όπως ανακοινώθηκε λίγο αργότερα στους θεατές.

Η Μαρινέλλα λιποθύμησε επί σκηνής στο τρίτο τραγούδι που ερμήνευσε στο Ηρώδειο και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Υγεία, όπου υποβάλλεται σε εξετάσεις ενώ σύμφωνα με πληροφορίες η πρώτη κλινική εικόνα που έχουν οι γιατροί δείχνει εγκεφαλικό επεισόδιο.

Οι εξετάσεις που υποβάλλεται αυτή την ώρα η Μαρινέλλα θα δείξουν αν όντως πρόκειται για εγκεφαλικό ή αν υπάρχει κάποιο άλλο πρόβλημα.

Στο συγκλονιστικό βίντεο που κυκλοφορεί στα social media φαίνεται η Μαρινέλλα να τραγουδάει «τα λόγια είναι περιττά» και σιγά σιγά να χάνει την ισορροπία της και να καταρρέει στη σκηνή στο Ηρώδειο.

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων