Σταρόβας η πρώτη συνέντευξη μετά το εγκεφαλικό. Το μυαλό “τρέχει” αλλά δεν μπορεί να ακολουθήσει η γλώσσα | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Σταρόβας η πρώτη συνέντευξη μετά το εγκεφαλικό. Το μυαλό “τρέχει” αλλά δεν μπορεί να ακολουθήσει η γλώσσα

Αν μπορέσω να σώσω, να αφυπνίσω έστω και έναν, θα είναι μεγάλη επιτυχία.

medlabnews.gr iatrikanea 

Συνέντευξη στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά έδωσε ο Δημήτρης Σταρόβας και δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στη σοβαρή περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του.

Για τη διαδικασία ανάρρωσής του μετά τη σοβαρή περιπέτεια υγείας του και τα μελλοντικά του σχέδια μίλησε το πρωί της Τρίτης (24/09) ο Δημήτρης Σταρόβας.

Σε αποκλειστική συνέντευξη στην εκπομπή «Buongiorno» του MEGA, ο αγαπημένος καλλιτέχνης, που μετά την περιπέτεια της υγείας του επέστρεψε στην σκηνή, μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε αλλά και για τα επόμενα επαγγελματικά του σχέδια.

«Σε σχέση με αυτό που ήμουν πριν από 3 μήνες, είμαι καλά. Όταν κουράζομαι δεν μπορώ να μιλήσω, κανονικά μιλάω πιο καλά. Είναι το πιο σημαντικό που μου συνέβη και επειδή είναι πολύπλοκο το θέμα θέλω να φτιάξω ένα βίντεο στο κανάλι μου, ίσως και παραπάνω, με όλες τις λεπτομέρειες. Από το άγχος μου μπερδεύω τις λέξεις. Αν πάρω τον χρόνο μου μπορώ να μιλήσω σχεδόν κανονικά. Το μυαλό «τρέχει» αλλά δεν μπορεί να ακολουθήσει η γλώσσα. Πριν από 4 μήνες δεν μιλούσα σχεδόν καθόλου!» ανέφερε ο επιτυχημένος καλλιτέχνης.

“Γι’ αυτό και ένας από τους λόγους που θέλω να κάνω το βίντεο είναι γιατί αν μπορέσω να σώσω, να αφυπνίσω έστω και έναν, θα είναι μεγάλη επιτυχία. Είμαστε πολλοί που δεν προσέχουμε τον εαυτό μας. Τώρα τα κάνω όλα μαζί. Τίποτα δεν θα ήταν ίδιο χωρίς την Άννα” πρόσθεσε.

Στη συνέχεια, ο Δημήτρης Σταρόβας μίλησε για τα επόμενα επαγγελματικά του σχέδια αλλά και την τηλεόραση. “Θα αποφασίσουμε πού θα παίξουμε με τους Άγαμους Θύτες, το κανάλι τρέχει, μέσα στον Οκτώβρη θα αρχίσω τα μαθήματα που κάνω, οι μαθητές μου με περιμένουν, σαν να μην πέρασε μια μέρα.”


Διαβάστε επίσης

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων