Ο Παλαιοχριστιανός εισέβαλε στο Αλεξάνδρα πήρε νεογέννητο και τη γυναίκα του και εξαφανίστηκαν. | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Ο Παλαιοχριστιανός εισέβαλε στο Αλεξάνδρα πήρε νεογέννητο και τη γυναίκα του και εξαφανίστηκαν.

Συνελήφθησαν τρεις σεκιούριτι του νοσοκομείου για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο.

 medlabnews.gr

«Συναγερμός» σήμανε στην Αστυνομία το απόγευμα της Τρίτης, καθώς ο 45χρονος Παλαιοχριστιανός, Μανώλης Καλαϊτζιδάκης, με μια καταδρομική κίνηση εισέβαλε στο νοσοκομείο Αλεξάνδρα, όπου είχε μεταφερθεί το νεογέννητο και η γυναίκα του, Σεβαστή. Ο 45χρονος τους πήρε και διέφυγαν με ταξί.

Το παιδί βρισκόταν στο νοσοκομείο από τις 23/8, υπό φύλαξη, ωστόσο ερχόταν πολύ τακτικά σε επαφή με τη μητέρα του ώστε να το θηλάζει.

Σύμφωνα με πληροφορίες το βρέφος είχε προγραμματιστεί να μεταφερθεί σε Κέντρο Βρεφών «Μητέρα».

Για την υπόθεση αρπαγής του βρέφους από τον παλαιοχριστιανο συνελήφθησαν τρεις σεκιούριτι του νοσοκομείου για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο.

Το αστυνομικό τμήμα Συντάγματος έχει αναλάβει την έρευνα για το ζευγάρι των παλαιοχριστιανών και του βρέφους που μετά την παρέμβαση κοινωνικής λειτουργού, είχε μείνει στο Νοσοκομείο, καθώς είχε απαγορευτεί στην οικογένεια να το πάρει, αφού το περιβάλλον διαβίωσής τους κρίθηκε ακατάλληλο.

Παλαιοχριστιανός: Δεν ισχύει ότι άρπαξα το μωρό, η μητέρα του το πήρε, δεν γνωρίζω πού βρίσκονται Όπως ανέφερε στην εκπομπή «livenews» ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΥΝ, Μιχάλης Γιαννάκος, ο πατέρας σε έξαλλη κατάσταση άρπαξε το παιδί και έφυγε από το νοσοκομείο.

Ωστόσο, ο ίδιος ο παλαιοχριστιανός, παρεμβαίνοντας στην εκπομπή του Mega, αρνήθηκε ότι άρπαξε το μωρό.

Σύμφωνα με όσα ισχυρίστηκε, ήθελαν να πάρουν το μωρό από τη μητέρα του και να το μεταφέρουν στο μαιευτήριο «Μητέρα», κάτι που αρνήθηκε η ίδια η μάνα του παιδιού.

Στη συνέχεια, η μάνα, επειδή δεν της επέτρεπαν -όπως αναφέρει ο Μανώλης- να πάει στην τουαλέτα, πήγε σε άλλο όροφο μαζί με το παιδί και στη συνέχεια εξαφανίστηκε.

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων