728x90 AdSpace

Σήμερα

Πρόληψη

Διατροφή

Επιλογές

ΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΚΑΙ

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΜΑΣ ΧΑΣΕΤΕ ΞΑΦΝΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ 

 ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ. 

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

3/9/15

Αισχρή και ανάλγητη συμπεριφορά του ΟΤΕ, εκβιάζοντας και βάζοντας σε κίνδυνο ασθενείς

Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 03, 2015
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 
ΤΟΥ MEDLAB IATΡΙΚΟΥ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ

Μέσα στον Αυγούστο, μήνα αδειών και διακοπών, ο ΟΤΕ έκοψε απροειδοποίητα την τηλεφωνική γραμμή εξυπηρέτησης ασθενών του Διαγνωστικού Κέντρου MEDLAB (παραδέχθηκε ο οργανισμός ότι χρησιμοποιεί ηλεκτρονικό μήνυμα χωρίς έλεγχο). Μετά από επικοινωνία με το 13888 υπήρξε ενημέρωση ότι κόπηκε η τηλεφωνική γραμμή, επειδή υπήρχαν οφειλές 160 Ευρώ και ότι έπρεπε να πάει κάποιος υπεύθυνος σε κατάστημα του ΟΤΕ προκειμένου να εξοφλήσει την οφειλή οπότε και θα επανασυνδεθεί άμεσα η τηλεφωνική γραμμή.

Λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης, καθόσον το κέντρο εξυπηρετεί ασθενείς, με καρκίνο και άλλες σοβαρές παθήσεις από το 1992, έσπευσε υπεύθυνος, ο οποίος εξόφλησε πλήρως την οφειλή και υπέγραψε ό,τι ήταν απαραίτητο προκειμένου να γίνει άμεσα η σύνδεση, όπως είπαν και από το κατάστημα του ΟΤΕ. Συγκεκριμένα οι υπάλληλοι διαβεβαίωσαν ότι θα έβαζαν προτεραιότητα στο θέμα και θα γινόταν η σύνδεση την επόμενη το πρωί.

Μετά από αναμονή μιας ολόκληρης εβδομάδας!!! και δίνοντας ο ΟΤΕ μήνυμα ότι η γραμμή ΔΕΝ ανήκει σε συνδρομητή, το 13888 εκ νέου ενημέρωσε ότι δεν έχει γίνει η σύνδεση γιατί υπάρχουν οφειλές (120 ευρώ) από "άλλες" γραμμές και μας εκβίασε ότι αν δεν πληρωθούν δεν θα προχωρήσουν στην αποκατάσταση της  τηλεφωνικής γραμμής, της οποίας η οφειλή είχε εξοφληθεί. Στις διαμαρτυρίες μας γιατί κάτι τέτοιο δεν ειπώθηκε από την αρχή ή τι είδους οφειλές ήταν αυτές, που δεν υπήρχε ειδοποίηση και πώς όλες οι άλλες γραμμές του Διαγνωστικού Κέντρου για πολλά χρόνια είναι σε άλλο πάροχο και όχι στον ΟΤΕ, οι υπάλληλοι μας παρέπεμπαν  από το ένα τηλέφωνο στο άλλο χωρίς ΚΑΝΕΝΑΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ να δώσει μία συγκεκριμένη εξήγηση και σαφή απάντηση.
Έφτασαν στο σημείο δε να μας κοροϊδεύουν μπροστά στα μάτια μας και να αμφισβητούν, ότι δεν λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή, ισχυριζόμενοι ψευδώς ότι η γραμμή λειτουργεί.

Παρά την έντονη διαμαρτυρία μας για τον εκβιασμό που πραγματοποιούν και μάλιστα σε μια τόσο σοβαρή κατάσταση, οι υπάλληλοι του οργανισμού αδιαφόρησαν.

Το ΜΕDLAB ΙΑΤΡΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ καταγγέλλει αυτήν την εκβιαστική συμπεριφορά του Οργανισμού που αδιαφορώντας ότι πρόκειται για ένα χώρο υγείας, προέβη σε ξαφνική διακοπή της συγκεκριμένης τηλεφωνικής γραμμής, η οποία  έχει εξοφληθεί πλήρως.

Επίσης καταγγέλλει, την πλήρη αποδιοργάνωση του ΟΤΕ  δεδομένου ότι άλλα ζήτησαν αρχικά, τα οποία και πραγματοποιήθηκαν (δηλ. εξόφληση του λογαριασμού) υποσχέθηκαν την άμεση σύνδεση και στην συνέχεια άρχισαν να απαιτούν εκβιάζοντας ό,τι τους περνούσε από το μυαλό χωρίς να δικαιολογούν γιατί. Η λογική (προφανώς παράλογη) τους ήταν ότι "έχουν ανάγκη και θα υποκύψουν στον εκβιασμό να το πληρώσουν" χωρίς καμία αιτιολογία ή δικαιολογία. Η κοροϊδία δε, ήταν ότι ενώ διαβεβαίωσαν ότι η σύνδεση θα γίνει άμεσα και με προτεραιότητα, δεν το έπραξαν με αποτέλεσμα να αφήσουν χωρίς το τηλέφωνο που παίρνουν οι ασθενείς, ένα Διαγνωστικό Κέντρο.

Σε μία εποχή που το ΜΕDLAB προσφέρει εδώ και χρόνια ένα μεγάλο κοινωνικό έργο, που εξυπηρετούμε δωρεάν ασθενείς που έχουν ανάγκη, ο ΕΟΠΥΥ  και άλλα ασφαλιστικά ταμεία όπως το ΙΚΑ, μας οφείλουν για εξέταστρα ασφαλισμένων τους  από το 2008 και είμαστε υποχρεωμένοι να προσπαθούμε να αντεπεξέλθουμε σε καθημερινές αντιξοότητες και με τα προβλήματα που δημιουργούν τα capital controls, ΔΕΝ επιτρέπεται ένας οργανισμός, που διαχειρίζεται ένα κοινωνικό αγαθό να λειτουργεί ανάλγητα, χωρίς οργάνωση και να χρησιμοποιεί τον εκβιασμό για 100 Ευρώ απαιτώντας να εξοφληθεί λογαριασμός για τον οποίο ΔΕΝ έχει ειδοποιήσει και κυρίως ΔΕΝ του ανήκει η τηλεφωνική γραμμή.

Δηλαδή τί κάνει ο πολίτης σε μεγαλύτερες οφειλές άραγε;

Θα πρέπει ΟΛΟΙ να προσαρμοστούν στα σημερινά δεδομένα και όχι να χρειάζεται να κάνει ο απλός πολίτης καταγγελίες δια των μέσων που διαθέτει με την ελπίδα να βρεί το δίκιο του.

Απο το ΜΕDLAB IATΡΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ

Y.Γ. Τόσο ανάλγητος και αποδιοργανωμένος είναι ο Οργανισμός που παρά τα capital controls τα ταμεία του δεν δέχονται όλες τις πιστωτικές κάρτες αλλά επιλεκτικά.
___________________

Και η λύση

Τελικά και ο Αγιος φοβέρα θέλει......

Βλέπετε 3500 χιλιάδες sites μέσα στο πρωί που δημοσιεύσαμε το Δελτιο Τύπου, αναδημοσίευσαν την επιστολή μας. 

Ετσι φαίνεται ιδρωσε το αυτί των υπευθύνων


Μέσα σε λίγες ώρες και χωρίς άλλα λόγια μας πήραν τηλ από τον ΟΤΕ και έκλεισαν ραντεβού για το τεχνικό τους, για να αποκαταστήσουν το τηλέφωνο.

Συμπέρασμα: Θα πρέπει να διεκδικούμε το δίκιο μας και να καταπολεμούμε το παράλογο. Σε μια χώρα με χιλιάδες προβλήματα σοβαρά αν σκύβουμε αν σκύβουμε το κεφάλι και δεχόμαστε τα πάντα οι αχαρακτήριστοι αποθρασύνονται και θα κάνουν πολύ χειρότερα. 

Ευχαριστούμε και πάλι όλα τα blogs και sites που αναδημοσίευσαν το Δελτίο Τύπου.

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

3 σχόλια:

Κωνσταντινος Ζαγλανίκης είπε... 3 Σεπτεμβρίου 2015 - 3:51 μ.μ.

Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΗ. ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΕ ΑΛΛΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ VOIP. ΓΙΑ ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Η YUBOTO Η ΟΠΟΙΑ ΧΡΕΩΝΕΙ ΠΑΓΙΑ 1 ΕΥΡΩ/ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΞΕΡΧΟΜΕΝΑ Η VOIPSMASH ΜΕ ΧΡΕΩΣΗ 0.1 ΣΕΝΤ/ΛΕΠΤΟ ΣΤΑΘΕΡΑ ΚΑΙ 0.5 ΣΕΝΤ/ΛΕΠΤΟ ΚΙΝΗΤΑ. ΜΕ ΑΥΤΕΣ Ο ΜΗΝΙΑΙΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ 2-4 ΕΥΡΩ/ΜΗΝΑ

Alex Yiatzides είπε... 3 Σεπτεμβρίου 2015 - 10:55 μ.μ.

Κάναμε αίτηση για να αλλάξουμε πάροχο αλλά ο ΟΤΕ δεν άφηνε την γραμμη!!!
Ομως......

Και ο Αγιος φοβέρα θέλει......
Βλέπετε 3500 χιλιάδες sites από το πρωί αναδημοσίευσαν την επιστολή μας. Τελικά φαίνεται ιδρωσε το αυτί των υπευθύνων
Χωρίς άλλα λόγια μας πήραν τηλ από τον ΟΤΕ και αύριο θα αποκαταστήσουν το τηλέφωνο.
Θεωρούμε ότι αν σκύβουμε το κεφάλι και δεχόμαστε τα πάντα οι αχαρακτήριστοι αποθρασύνονται και θα κάνουν πολύ χειρότερα

ΣΑΚΗΣ ΖΟΥΡΜΠΑΣ είπε... 5 Σεπτεμβρίου 2015 - 6:03 π.μ.

EGO NA DEITE TI EXO TRAVIKSI ME TON OTE IMOUNA SINDROMITIS KAI METAKOMSA OTAN PIGA NA KANO METAFORA DEN EIXE PORTES. OTAN VRETHIKE PORTA NA ME SINDESOUN DEN EGINE POTE.O LOGOS EINAI OTI MOU VRIKAN MIA POLI PALIA OFEILEI TON 1500 EYRO. KAI EPREPE NA TA DOSO ALLIOS TO TILEFONO THA ITANE STIN PALIA DIEFTHNISNI. ME TA POLLA TA PAIDIA ME VOITHISAN OSO MPOROUSAN APO TO KATASTIMA TOU OTE EKANAN OTI MPOROUSAN. MILISA KAI APO EKEI ME TO TMIMA OFEILON KAI EIXAN PEI OTI THA TO EKANAN ETIMA NA EKSOFLOUNTAN SIGA SIGA KAI THA ME ENIMERONAN ALLA DEN EGINE POTE. APOTELESMA ME EKANAN NA PAIRNO INTERNET OPOTE VRISKO APO OPOU VRISKO. THA ME ROTOUSATE GIATI DEN PAO SE ALLO PAROXO EPEIDI KAI EKEINOI PERNANE PALI APO TON OTE KAI EPEIDI TA TEXNIKA PROBLIMATA KATHIMERINA OSO PANE KAI MEGALONOUN KALITERA NA EIXA TO KEFALI MOU ISIXO. TORA ASTA NA PANE THA DO TI THA KANO STO MELLON. ALLA OI ITHINONTES DEN SKEFTIKAN NA TOU DOSOUME SINDESEI KAI ME SIMFONIA MESA STON LOGARIASMO TIS SINDESEIS NA TA EDINA KATHE 2 MINES APO 150. GIATI MEXRI EKEI MPORO DEN MOU VGAINEI GIA KATI PARAPANO DEN EXO KAI OLLOSTE PERRISOTERA LEFTA OLA EINAI POLLI PERIORISMENA EOS KAI XALIA.

Item Reviewed: Αισχρή και ανάλγητη συμπεριφορά του ΟΤΕ, εκβιάζοντας και βάζοντας σε κίνδυνο ασθενείς Rating: 5 Reviewed By: Alex Yiatzides