Καθαρίστε τα κάστανα με μια κίνηση (video) | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Καθαρίστε τα κάστανα με μια κίνηση (video)

Το κακό που έχουν τα κάστανα είναι ότι καθαρίζονται δύσκολα. Υπάρχουν διάφορες μέθοδοι. Η Ιταλίδα μπλόγκερ Benedatta μας δείχνει τρεις τρόπους για να το κάνουμε γρήγορα κι εύκολα!
της Κλεοπάτρας Ζουμπουρλή, medlabnews.gr iatrikanea

Όπως έχουμε γράψει τα  κάστανα, είναι από τις υπερτροφές του χειμώνα. Ρίχνουν την χοληστερίνη, κάνουν καλό στην καρδιά, στο γαστρεντερικό, περιέχουν πολλές βιταμίνες και μέταλλα. 

Τα κάστανα περιέχουν αρκετή ποσότητα πρωτεΐνης, της οποίας η βιολογική αξία είναι εφάμιλλη της πρωτεΐνης του αυγού και αφομοιώνεται εύκολα από τον οργανισμό.  Σε αντίθεση με άλλους καρπούς, τα κάστανα περιέχουν λιγότερο λίπος, ενώ ταυτόχρονα είναι πλούσια σε μέταλλα, βιταμίνες και θρεπτικά συστατικά. Βέβαια έχουν αρκετές θερμίδες (370 τα 100 γραμμάρια) γι' αυτό καλό είναι να καταναλώνονται με μέτρο.


Το κακό που έχουν τα κάστανα είναι ότι καθαρίζονται δύσκολα. Υπάρχουν διάφορες μέθοδοι. Η Ιταλίδα μπλόγκερ Benedatta μας δείχνει τρεις τρόπους για να το κάνουμε γρήγορα κι εύκολα!



Διαβάστε επίσης

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων