Μαθαίνοντας επιστήμη μέσα από το θέατρο, για το σχολικό έτος 2017-2018 | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Μαθαίνοντας επιστήμη μέσα από το θέατρο, για το σχολικό έτος 2017-2018

Ο οργανισμός Science View και το Τμήμα Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών ανακοίνωσαν την έναρξη των εγγραφών για την εκπαιδευτική δράση «Μαθαίνοντας επιστήμη μέσα από το θέατρο» για το σχολικό έτος 2017-2018.
Η δράση θα πραγματοποιηθεί για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά και απευθύνεται κυρίως σε μαθητές δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης (12-16 ετών της Α' Γυμνασίου έως B' Λυκείου), χωρίς να αποκλείονται οι μεγαλύτεροι μαθητές. Φέτος για πρώτη φορά θα συμμετέχουν και μαθητές της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης (τάξεις: Δ', Ε', ΣΤ'), οι οποίοι καλούνται να δραματοποιήσουν επιστημονικές έννοιες και γνώσεις που προέρχονται από το αναλυτικό πρόγραμμα των μαθημάτων τους.
Στη δράση μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή σχολεία από όλη την Ελλάδα είτε για την εκδήλωση της Αθήνας (21-22 Απριλίου 2018), είτε της Θεσσαλονίκης (28-29 Απριλίου 2018). Αν κάποιο σχολείο δεν έχει τη δυνατότητα να ταξιδέψει, μπορεί να συμμετέχει βιντεοσκοπώντας την παράσταση και αποστέλλοντάς την στους διοργανωτές έως τις 9 Μαρτίου 2018.
ΑΠΕ

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων