Δωρεάν εξετάσεις στα δημοτικά πολυιατρεία του Δήμου Πειραιά | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Δωρεάν εξετάσεις στα δημοτικά πολυιατρεία του Δήμου Πειραιά

Στα δημοτικά πολυιατρεία εξετάζει καθημερινά γενικός χειρουργός και γυναικολόγος (εργάσιμες ώρες και ημέρες),
Δωρεάν εξετάσεις σε δημότες άπορους ή με περιορισμένες οικονομικές δυνατότητες,  που δεν έχουν τη δυνατότητα να εξυπηρετηθούν από άλλους κρατικούς φορείς παροχής πρωτοβάθμιας περίθαλψης,  παρέχουν τα πολυιατρεία του Δήμου Πειραιά.

Στα δημοτικά πολυιατρεία εξετάζει καθημερινά γενικός χειρουργός και γυναικολόγος (εργάσιμες ώρες και ημέρες), ενώ εκτός της κλινικής εξέτασης, υπάρχει και η δυνατότητα δωρεάν λήψης τεστ Παπανικολάου.
Ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικών Υπηρεσιών Χρήστος Αγραπίδης,  σε σχετική δήλωση ανέφερε πως η λειτουργία των δημοτικών πολυιατρείων είναι πολύ σημαντική, καθώς ο Δήμος Πειραιά δίνει τη δυνατότητα στους δημότες να εξεταστούν δωρεάν. «Αποτελεί καθήκον για εμάς να αναλαμβάνουμε πρωτοβουλίες οι οποίες καλύπτουν τις ανάγκες των πλέον ευάλωτων συμπολιτών μας», τόνισε ο κ. Αγραπίδης.
Το ενδιαφερόμενο κοινό που επιθυμεί να εξεταστεί στα δημοτικά πολυιατρεία (Αγχιάλου 104 και Αιτωλικού), μπορεί να τηλεφωνεί καθημερινά (εργάσιμες ώρες και ημέρες) για να κλείσει ραντεβού στο τηλέφωνο: 210 4202105.

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων