Τα πρόστιμα αν σε αυτοκίνητο που καπνίζουν υπάρχει ανήλικο | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Τα πρόστιμα αν σε αυτοκίνητο που καπνίζουν υπάρχει ανήλικο

Οδηγοί ταξί, λεωφορείων, αλλά και ΙΧ δημόσιας και ιδιωτικής χρήσης θα έρχονται αντιμέτωποι με τσουχτερά πρόστιμα εάν δεν θέσουν σε εφαρμογή τον αντικαπνιστικό νόμο της κυβέρνησης κατά τη διάρκεια της οδήγησης.

Ανήλικο παιδί και αυτοκίνητο

Αν εντός του οχήματος βρίσκεται ανήλικο παιδί, κάτω των 12 ετών, τότε το χρηματικό πρόστιμο εκτοξεύεται αυτόματα στα 3.000 ευρώ.

Την ίδια ώρα παρόμοια είναι τα πρόστιμα και για τους οδηγούς των ΙΧ. Συγκεκριμένα για παράβαση της απαγόρευσης καπνίσματος στα αυτοκίνητα όταν επιβαίνουν ανήλικα (κάτω των 12 ετών) προβλέπεται πρόστιμο ύψους 1.500 ευρώ στον επιβαίνοντα που καπνίζει, ανεξάρτητα εάν είναι ο οδηγός. Παράλληλα, για τους οδηγούς που δεν υπακούν στους κανόνες θα τους αφαιρείται το δίπλωμα ακόμα και εάν δεν διέπραξαν οι ίδιοι την παράβαση, αλλά ο συνεπιβάτης.

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων