Εξειδικευμένη επέμβαση Ορθοπαιδικής στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Εξειδικευμένη επέμβαση Ορθοπαιδικής στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου

ια εξαιρετικά δύσκολη και εξειδικευμένη χειρουργική επέμβαση επιμήκυνσης κάτω άκρου σε ανήλικο ασθενή πραγματοποιήθηκε
Μια εξαιρετικά δύσκολη και εξειδικευμένη χειρουργική επέμβαση επιμήκυνσης κάτω άκρου σε ανήλικο ασθενή πραγματοποιήθηκε, πριν από λίγες ημέρες, στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου.


Η χειρουργική επέμβαση πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στις 7 Νοεμβρίου και ήταν η πρώτη φορά που γίνεται αυτή η επέμβαση στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου.
Μάλιστα, για την χειρουργική επέμβαση κλήθηκε και ένας εκ των κορυφαίων Ελλήνων ορθοπεδικών χειρουργών με εξειδίκευση στην χειρουργική του ποδιού, ο Αλκιβιάδης Σαρίδης, διευθυντής Ε.Σ.Υ. του Νοσοκομείου Δράμας. 
«Νοιώθω χρέος μου να ευχαριστήσω δημόσια τον ορθοπαιδικό χειρουργό κ. Αλκιβιάδη Σαρίδη, ο οποίος ανταποκρίθηκε στην πρόσκλησή μου και ήρθε στο νοσοκομείο μας για την χειρουργική επέμβαση. Ο κ. Σαρίδης διακρίνεται για την μεγάλη του εμπειρία πάνω στο αντικείμενο αυτό», ανέφερε ο διευθυντής της Ορθοπαιδικής Κλινικής κ. Δασκαλογιαννάκης.
«Αναμφισβήτητα πρόκειται για μια επιτυχία του Νοσοκομείου Ρεθύμνου. Μπορεί να αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα στελέχωσης των κλινικών του, ωστόσο το υπάρχον ιατρικό προσωπικό καταβάλλει σοβαρή προσπάθεια, σε καθημερινή βάση, για να προσφέρει στους ασθενείς ολοκληρωμένες υπηρεσίες δημόσιας υγείας», συμπλήρωσε ο ίδιος, ευχαριστώντας παράλληλα και τον καθηγητή Ηλία Λαμπίρη για την συμβολή του.
Με πληροφορίες από το «rethnea.gr»

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων