Χαρακτήρισε τους αιμοκαθαιρόμενους νεφροπαθείς ως 'ζωντανούς νεκρούς' | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Χαρακτήρισε τους αιμοκαθαιρόμενους νεφροπαθείς ως 'ζωντανούς νεκρούς'

Διαμαρτυρία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Νεφροπαθών προς τον Δικηγορικό Σύλλογο Αθήνας

Διαμαρτυρία της  Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Νεφροπαθών προς τον Δικηγορικό Σύλλογο Αθήνας


Με λύπη μας λάβαμε γνώση της τηλεοπτικής συνέντευξης που παραχώρησε ο Δικηγόρος Αθηνών κ. Δημητρακόπουλος στον τηλεοπτικό σταθμό ALPHA στην εκπομπή ΕΚΤΟΣ ΓΡΑΜΜΗΣ την 29.04.2020 αναφορικά με τα γεγονότα που έλαβαν χώρα στην Κλινική ΤΑΞΙΑΡΧΕΣ.
Εστιάζουμε στο γεγονός της ατυχούς δήλωσης του κ. Δημητρακόπουλου με την οποία χαρακτήρισε τους υποβαλλόμενους σε αιμοκάθαρση νεφροπαθείς ως "ζωντανούς νεκρούς" στο πλαίσιο των υπερασπιστικών του καθηκόντων.
Ανεξάρτητα από τις πραγματικές προθέσεις του ως άνω υπερασπιστού, θεωρούμε και πιστεύουμε ότι αυτός ο χαρακτηρισμός είναι επιεικώς ατυχής αλλά και προσβλητικός για όλους εμάς τους νεφροπαθείς, οι οποίοι είμαστε ισότιμοι Έλληνες πολίτες πάσχοντες από μια χρόνια πάθηση, όπως άλλωστε πάσχουν και άλλοι συμπολίτες μας από άλλης μορφής βαρύτατες ασθένειες.
Ως εκ τούτου, ζητούμε την άμεση αποκατάσταση του προσβλητικούαπαξιωτικού και απαράδεκτου για τους νεφροπαθείς χαρακτηρισμού, ο οποίος απάδει στα πρόσωπά μας ως Ελλήνων πολιτών.

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων