Ισοπέδωση κάθε δεοντολογίας. Άθλια συμπεριφορά των Ελληνικών Hoaxes στον καθηγητή Δ. Κούβελα | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Ισοπέδωση κάθε δεοντολογίας. Άθλια συμπεριφορά των Ελληνικών Hoaxes στον καθηγητή Δ. Κούβελα

Τα ελληνικά Hoaxes έκαναν ανάρτηση, όπως θα δείτε στο τέλος του άρθρου, και για τον έγκριτο καθηγητή, Δημήτρη Κούβελα

 medlabnews.gr iatrikanea 

Τα ελληνικά Hoaxes έκαναν ανάρτηση, όπως θα δείτε στο τέλος του άρθρου, και για τον έγκριτο καθηγητή, Δημήτρη Κούβελα, ο οποίος προέβη άμεσα σε απάντηση!

Την παραθέτουμε:

Τα ελληνικά Hoaxes για κάποιους άγνωστους και αδιάφορους, σε μένα λόγους, προέβησαν στην συγκεκριμένη ανάρτηση.

Προφανώς και οι άνθρωποι που «μελετούν» τις ανακοινώσεις είναι «τριτοτέταρτοι» επιστημονικά, λειτουργικά αναλφάβητοι ή εξαιρετικά κακοπροαίρετοι ή και όλα μαζί, μια που το ένα δεν αποκλείει το άλλο.

Φυσικά δε και έχουν κάποιο σύνδρομο τύπου ΖΟΡΟ ή Ρομπεν των Δασών, ενώ δεν έχουν και εργασία να κάνουν.

Δεν θα απαντούσα καθόλου, για τους ίδιους, μια που τους θεωρώ «ΦΑΝΑΤΙΚΟΥΣ ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΥΣ», αλλά για την ασφάλεια των ευπαθών ομάδων.

Οι ΑΝΟΣΟΚΑΤΑΣΤΑΛΜΕΝΟΙ λοιπόν είναι ΑΝΟΣΟΚΑΤΑΣΤΑΛΜΕΝΟΙ, όπως λέει η λέξη. Είτε νοσούν από AIDS, είτε λαμβάνουν αγωγή με φάρμακα τύπου ΚΟΡΤΙΚΟΣΤΕΡΟΕΙΔΗ, κυκλοσπορίνη και άλλα ανοσοκατασταλτικά ή ανοσοτροποποιητικά, φάρμακα δεν αναμένεται να παράξουν αντισώματα σε ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΕΡΕΘΙΣΜΑ, ακριβώς διότι το ανοσιακό ή ανοσοποιητικό σύστημά τους είναι αδρανές!

Επιπλέον σε ένα αυτοάνοσο νόσημα υπάρχει μια παθολογική κατάσταση του ίδιου συστήματος και ΚΑΝΕΙΣ δεν γνωρίζει πως θα συμπεριφερθούν οι εν λόγω ασθενείς σε κάποιο ανοσιακό ερέθισμα!

Τέλος σε άτομα που εμβολιάζονται με οποιοδήποτε νέο προϊόν, αν κάποιος μπορεί να γνωρίζει την δυνητική αλληλεπίδραση με οτιδήποτε, καλό θα ήταν να το δημοσιεύσει. Για παράδειγμα αναφέρω την πιθανή δράση της, από το εμβόλιο παραγόμενης πρωτεΐνης, σε επίτοπο της νικοτίνης (οι νικοτινικοί υποδοχείς ανταποκρίνονται στον νευρομεταβιβαστή του αυτόνομου νευρικού συστήματος Ακετυλοχολίνη), που μπορεί να επηρεάσει άμεσα την υγεία μας και φυσικά να αλληλεπιδράσει με σωρεία φαρμάκων!

Φυσικά έχω ήδη ενημερώσει έγκριτους νομικούς για την άθλια συμπεριφορά των HOAXES απέναντι και στο πρόσωπό μου, και φυσικά για το επικίνδυνο της στάσης τους για μερίδα ασθενών, που φθάνει στην αντιποίηση του ιατρικού επαγγέλματος.

Τα σχόλια του medlabnews.gr iatrikanea

Αν και θα αναφερθούμε εκτενέστερα στο θέμα, έχουμε να πούμε ότι είναι μεγάλο το θράσος όσων ΧΩΡΙΣ να έχουν επιστημονικό υπόβαθρο δεν έχουν καμία σχέση με την Πανεπιστημιακή κοινότητα και φυσικά δεν έχουν ασχοληθεί ποτέ με επιστημονική έρευνα να φτάνουν να κριτικάρουν σε σημείο προσβολής έναν καθηγητή Πανεπιστημίου με πλούσια επιστημονική δράση και μεγάλη συμμετοχή σε πολλούς επίσημους φορείς. 

Φυσικά και κανείς δεν είναι αλάνθαστος αλλά σε οποιαδήποτε περίπτωση το επιστημονικό λάθος διορθώνεται από αντίστοιχους επιστήμονες σε συνέδρια και σε Πανεπιστήμια με τεκμήρια και στοιχεία μελετών.

Μιλώντας με τον καθηγητή μας ανέφερε επιπλέον ότι ως καθηγητής τα λεγόμενά του ΔΕΝ επιδέχονται κριτικής αφού καλύπτεται από την ελευθερία του λόγου που του παρέχει το Πανεπιστημιακό Άσυλο, αλλά την κριτική μπορούν να τους την ασκήσουν μέσα από το Πανεπιστήμιο, αν πιστεύει κανείς ότι έσφαλε. 

Τέλος ισοπεδώνοντας και τους Πανεπιστημιακούς με αυτό τον τρόπο παρέχουμε την δυνατότητα σε μια κρίσιμη περίοδο που η επιστήμη καλείται να συνδράμει τα μέγιστα, και στον κάθε άσχετο να το 'παιζει' γιατρός και να γράφει ό,τι νάναι και να έχει να λέει το οτιδήποτε.

Καλό θα είναι οι Ιατρικοί Σύλλογοι και το Πανεπιστήμιο να βάλει ένα τέλος σε αυτήν την πληγή με τις παρεμβάσεις που πρέπει να κάνει και να ορίσει που και πώς ασκεί κριτική σε επιστημονικές απόψεις.

Υ.Γ. Ο ΕΟΔΥ επιβεβαιώνει όλους τους ισχυρισμούς του κ. Κούβελα. Στην Ελλάδα εφαρμόζουμε τα του ΕΟΔΥ και του Υπουργείου και όχι των Ιατρικών Εταιρειών της Αμερικής. 

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων