Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: Το βίντεο που ανέβασε για τις καταγγελίες στο θέατρο | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: Το βίντεο που ανέβασε για τις καταγγελίες στο θέατρο

Το υπουργείο Πολιτισμού μέχρι στιγμής παραμένει σιωπηλό χωρίς να αναλαμβάνει καμία ευθύνη

medlabnews.gr

Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου είναι ιδιαίτερα ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και φαίνεται πως έχει ενοχληθεί αρκετά απ’ το γεγονός πως το υπουργείο Πολιτισμού, μέχρι στιγμής, παραμένει σιωπηλό σχετικά με τις καταγγελίες στο χώρο του θεάτρου.

Το τελευταίο διάστημα όλο και περισσότεροι είναι οι άνθρωποι του θεάτρου που ζητούν, μετά την παραίτηση του Δημήτρη Λιγνάδη από τη θέση του καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού θεάτρου, να ακολουθήσει τον ίδιο δρόμο και η υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη και να υπάρξει η ανάλογη ανάληψη ευθυνών από το υπουργείο.

Η ηθοποιός που είναι ιδιαίτερα ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, φαίνεται να έχει ενοχληθεί αρκετά απ’ το γεγονός πως το αρμόδιο υπουργείο μέχρι στιγμής παραμένει σιωπηλό χωρίς να αναλαμβάνει καμία ευθύνη για όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας.

Για τον λόγο αυτό αποφάσισε να σατιρίσει τη στάση του μέσω ενός βίντεο που ανέβασε στο προφίλ της στο Instagram.

Περιμένοντας το υπουργείο Πολιτισμού να αναλάβει τις ευθύνες του” ήταν το σχόλιο με το οποίο συνόδευσε την ανάρτησή της η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου.

Για τον λόγο αυτό αποφάσισε να σατιρίσει τη στάση του υπουργείου μέσω ενός βίντεο που ανέβασε στο προφίλ της στο Instagram. «Περιμένοντας το υπουργείο Πολιτισμού να αναλάβει τις ευθύνες του» ήταν το σχόλιο με το οποίο συνόδευσε την ανάρτησή της η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου.


Δείτε το βίντεο της ηθοποιού: 

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων