Γιατρός που διασωληνώθηκε περιγράφει τη μάχη του με τον κοροναϊό για 5 μήνες | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Γιατρός που διασωληνώθηκε περιγράφει τη μάχη του με τον κοροναϊό για 5 μήνες

Έδινε για έναν μήνα λυσσαλέα μάχη με τον κοροναϊό στη ΜΕΘ και συνέχισε για 2,5 μήνες και σε κέντρο αποκατάστασης.

 medlabnews.gr iatrikanea

Έδινε για έναν μήνα λυσσαλέα μάχη με τον κοροναϊό στη ΜΕΘ και συνέχισε για 2,5 μήνες και σε κέντρο αποκατάστασης.

Ο πνευμονολόγος, Κωνσταντίνος Χρήστου, συγκλονίζει περιγράφοντας στον ΣΚΑΪ την περιπέτειά του στην εντατική, όπου εισήλθε πριν έρθει το εμβόλιο στην Ελλάδα και προσφέρει την προστασία που χρειάζεται ο οργανισμός.

Τώρα, πλήρως εμβολιασμένος, ο 49χρονος γιατρός επέστρεψε στο νοσοκομείο του Βόλου ως εθελοντής για να βοηθήσει τους συναδέλφους του. "Μπροστά στους 5 μήνες που πέρασα, της ταλαιπωρίας, της ανικανότητας, του κινδύνου, του θανάτου που βίωσα, πραγματικά νεκραναστήθηκα, ήμουν πεθαμένος και γύρισα", αναφέρει ο πνευμονολόγος Κωνσταντίνος Χρήστου.

Όντας 49 ετών -χωρίς κανένα υποκείμενο νόσημα- ο Κωνσταντίνος Χρήστου πάλεψε με τον κοροναϊό για έναν μήνα στην μονάδα εντατικής θεραπείας. "Για 2,5 μήνες πήγα σε κέντρο αποκατάστασης, διότι είχα μία βαριά μυοπάθεια, μία βαριά αναιμία, έπρεπε να μπορέσω να ξαναπάρω τις λειτουργίες του σώματός μου στα χέρια μου, να μπορώ να είμαι ανεξάρτητος, δεν μπορούσα ούτε να ξυριστώ, δεν μπορούσα να κάνω ούτε τις καθημερινές ανάγκες", λέει ο ίδιος.

Τότε δεν υπήρχε το όπλο του εμβολίου. Σήμερα τριπλά εμβολιασμένος επέστρεψε στο νοσοκομείο του Βόλου εθελοντικά για να βοηθήσει τους συναδέλφους του. "Πήγα να προσφέρω τις υπηρεσίες μου και βρέθηκα έξω από το δωμάτιο όπου κόντεψα να πεθάνω", δηλώνει ο κ. Χρήστου.

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων