Στην Κίνα, μετά από δύο χρόνια, έβαλαν σε σκληρό lockdown πόλη 17 εκατ. κατοίκων | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Στην Κίνα, μετά από δύο χρόνια, έβαλαν σε σκληρό lockdown πόλη 17 εκατ. κατοίκων

Οι 17 εκατομμύρια κάτοικοι της πόλης Σεντζέν, στη νότια Κίνα, τέθηκαν σε καραντίνα

 medlabnews.gr iatrikanea

Οι αρχές της Κίνας εφαρμόζουν τη στρατηγική της «μηδενικής ανοχής»

Οι 17 εκατομμύρια κάτοικοι της πόλης Σεντζέν, στη νότια Κίνα, τέθηκαν σε καραντίνα, μετά την καταγραφή 66 νέων κρουσμάτων κοροναϊού, ανακοίνωσε η τοπική κυβέρνηση, η οποία απέκλεισε επίσης την πρόσβαση στην επιχειρηματική συνοικία της πόλης.

Οι αρχές της πόλης, όπου στεγάζονται κολοσσοί της τεχνολογίας, όπως η Huawei και η Tencent, ζήτησαν από τους κατοίκους της να μείνουν στα σπίτια τους μπροστά στην αύξηση των κρουσμάτων της παραλλαγής Όμικρον.

Όλες οι επιχειρήσεις εκτός από εκείνες που παρέχουν βασικά αγαθά, όπως τρόφιμα και καύσιμα, διατάχθηκαν να κλείσουν ή να λειτουργήσουν με τηλεργασία.

Οι αρχές της Κίνας εφαρμόζουν τη στρατηγική της «μηδενικής ανοχής» και έχουν αποκλείσει ολόκληρες πόλεις για να βρουν και να απομονώσουν κάθε μολυσμένο άτομο.

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων