Συγκίνηση σκόρπισε ο Κωνσταντίνος Αργυρός όταν σε συναυλία τραγούδησε έχοντας αγκαλιά ένα κοριτσάκι που πάσχει από νωτιαία μυϊκή ατροφία (video) | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Συγκίνηση σκόρπισε ο Κωνσταντίνος Αργυρός όταν σε συναυλία τραγούδησε έχοντας αγκαλιά ένα κοριτσάκι που πάσχει από νωτιαία μυϊκή ατροφία (video)

Τραγούδησε αγκαλιά με κοριτσάκι που πάσχει από νωτιαία μυϊκή ατροφία

medlabnews.gr iatrikanea

Η μητέρα της μικρής Ειρήνης αποκάλυψε τι προηγήθηκε πριν τη συγκινητική στιγμή με το τραγούδι του Κωνσταντίνου Αργυρού

Συγκίνηση σκόρπισε πριν από λίγες ημέρες ο Κωνσταντίνος Αργυρός όταν σε συναυλία στην Πέλλα τραγούδησε έχοντας αγκαλιά μια μικρή του θαυμάστρια η οποία πάσχει από νωτιαία μυική ατροφία.

Η μητέρα της μικρής Ειρήνης, όπως είναι το όνομα του μικρού κοριτσιού, μίλησε στην εφημερίδα Espresso και αποκάλυψε τι προηγήθηκε πριν να ανέβει η κόρη της στη σκηνή στην αγκαλιά του πατέρα της με τον Κωνσταντίνο Αργυρό να της αφιερώνει το τραγούδι «Παιδί Γενναίο».

«Δεν ήταν κάτι προγραμματισμένο. Έγινε εντελώς αυθόρμητα. Επειδή ο Κωνσταντίνος Αργυρός αρέσει πολύ στη μικρή μας και τον παρακολουθούσε στο Voice σκεφτόμασταν εδώ και λίγο καιρό που είχαμε μάθει ότι θα ερχόταν στην περιοχή να τον δούμε live. Από τη μια το θέλαμε, από την άλλη, όμως, φοβόμασταν κιόλας λόγω Covid. Τελικά μας έπεισε ένας φίλος που έχει καφετέρια στην Αριδαία. Εκείνος ενημέρωσε τους ανθρώπους της διοργάνωσης της συναυλίας οπότε το έμαθε και ο Κωνσταντίνος Αργυρός που δέχθηκε να μας δει» ξεκίνησε την περιγραφή της συγκινητικής ιστορίας η μητέρα της μικρής Ειρήνης.

Λίγη ώρα πριν την έναρξη της συναυλίας ο Κωνσταντίνος Αργυρός συνάντησε την Ειρήνη με την οικογένειά της: «Στο καμαρίνι του όταν τον συναντήσαμε ήταν άψογος απέναντι μάς, πολύ καλός και πολύ ευγενικός. Συστηθήκαμε, αγκάλιασε την μικρή και της είπε «είσαι πολύ όμορφη». Λειτούργησε πολύ ανθρώπινα και συγκινητικά. Η μικρή πήρε μεγάλη χαρά που τον γνώρισε από κοντά, δεν ήθελε να φύγουμε. Δεν καθίσαμε πολύ βέβαια για να μην κουραστεί πολύ το παιδί».

Το επόμενο βήμα ήταν η κίνηση των συνεργατών του Κωνσταντίνου Αργυρού να τοποθετήσουν την οικογένεια της Ειρήνης μπροστά στη σκηνή για να ακούσουν τον τραγουδιστή.

«Είπα τότε στον πατέρα της να την πάρει στην αγκαλιά του για να βλέπει. Έτσι και έγινε, την πήρε από το καρότσι και την σήκωσε. Εκείνη την ώρα εντελώς αυθόρμητα ο σύζυγός μου ανέβηκε στη σκηνή μαζί με τον δίδυμο αδερφό της Ειρήνης, τον Σάββα, και έδωσε την μικρή στην αγκαλιά του Αργυρού» κατέληξε στην περιγραφή της η μητέρα του κοριτσιού με την νωτιαία μυϊκή ατροφία.

Δείτε τι ακολούθησε:



«Τον Κωνσταντίνο Αργυρό τον βλέπει και τον ακούει, και επειδή εδώ κι έναν μήνα περάσαμε δύσκολα και θέλαμε να της δώσουμε λίγη χαρά. Δεν ξέραμε πώς θα γίνει όλο αυτό γιατί και τα οικονομικά μας είναι δύσκολα. Βρέθηκε ένας φίλος του συζύγου μου που μας πήρε τηλέφωνο και μας είπε ότι είμαστε ελεύθεροι να πάμε. Ήταν τελείως τυχαίο όλο αυτό, δεν γνώριζε τίποτα ο άνθρωπος. Ο μπαμπάς της την πήρε και ανέβηκαν στη σκηνή. Οι αντιδράσεις ήταν καταπληκτικές».

«Η Ειρήνη δεν μιλάει παρά μόνο στον αδελφό της. Έτσι όταν έφυγαν από τη συναυλία, τη ρώτησε αν ήθελε να φύγουν κι εκείνη απάντησε όχι. “Ήθελες κι άλλη αγκαλιά από τον Κωνσταντίνο;” και απάντησε ναι. Ήταν τέτοια η χαρά της. Ήταν το καλύτερο δώρο για εκείνη», κατέληξε.

Διαβάστε επίσης

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων