Συγκινητικό. Η μικρή Θεώνη που πάσχει από νωτιαία μυϊκή ατροφία μιλάει για τη φιλία της με τον Κωνσταντίνο Αργυρό (video) | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Συγκινητικό. Η μικρή Θεώνη που πάσχει από νωτιαία μυϊκή ατροφία μιλάει για τη φιλία της με τον Κωνσταντίνο Αργυρό (video)

Η 7χρονη Θεώνη είναι ένα παράδειγμα γενναιότητας και η ιστορία της έγινε ευρύτερα γνωστή μετά την αφιέρωση που της έκανε ο Κωνσταντίνος Αργυρός

επιμέλεια medlabnews.gr iatrikanea 

Η 7χρονη Θεώνη είναι ένα παράδειγμα γενναιότητας και θάρρους και η ιστορία της έγινε ευρύτερα γνωστή μετά την αφιέρωση που της έκανε ο Κωνσταντίνος Αργυρός σε συναυλία του.

Η Μαρία Παναγοπούλου και η κάμερα της εκπομπής “Αλήθειες με τη Ζήνα” ταξίδεψαν ως το Αίγιο για να γνωρίσει από κοντά την 7χρονη Θεώνη, ένα υπέροχο φωτεινό πλάσμα, που πάσχει από μυϊκή ατροφία, αλλά αποδεικνύει ότι η δύναμη και η αγάπη ανθίζουν στις καρδιές των ανθρώπων στις πιο δύσκολες καταστάσεις.

Η Θεώνη μίλησε για την φιλία που την δένει με τον Κωνσταντίνο Αργυρό και στέλνει τις υπέροχες ζωγραφιές της στη Ζήνα Κουτσελίνη με ένα συγκλονιστικό μήνυμα: “Δεν γίνεται να το βάζεις ποτέ κάτω! Να συνεχίζουν όλοι μέχρι τέλους!”.

Πριν τέσσερα χρόνια εκπλήρωσε την ευχή της

Ο μη- κερδοσκοπικός οργανισμός “Make – A – Wish Greece (Κάνε – Μια – Ευχή Ελλάδας)” που εκπληρώνει ευχές παιδιών που πάσχουν από σοβαρές για την ζωή τους ασθένειες, για ακόμη μια φορά έδειξε έμπρακτα το σπουδαίο έργο που προσφέρει!

Η τετράχρονη Θεώνη, που πάσχει από Νωτιαία Μυϊκή Ατροφία, ευχήθηκε να γνωρίσει από κοντά τον αγαπημένο της καλλιτέχνη, Κωνσταντίνο Αργυρό!

Όπως πάντα, ο δημοφιλής τραγουδιστής, που στο παρελθόν έχει υπάρξει Wish Star Sponsor (πρόγραμμα Αστέρι της Ευχής), με πάρα πολύ χαρά και με ιδιαίτερη συγκίνηση εκπλήρωσε την ευχή της Θεώνης!

Το καμαρίνι του έγινε παραμυθένιο, για την εκπλήρωση της ευχής της μικρής πριγκίπισσας. Ο Κωνσταντίνος Αργυρός πέρασε αρκετή ώρα με την μικρή του φίλη, τραγούδησαν τα αγαπημένα της τραγούδια, της έδωσε τα δώρα με τους αγαπημένους της ήρωες, καθώς και μια τούρτα έκπληξη με το στέμμα που αρμόζει σε μια πριγκίπισσα!

«Ήταν όλα εξαιρετικά! Μακάρι όλοι οι άνθρωποι πάνω στη γη να ήταν τόσο πρόσχαροι όσο οι εθελοντές. Μας συγκινήσατε και μας κάνατε να σκεφτόμαστε με ποιόν τρόπο μπορούμε και εμείς από τη μεριά μας να βοηθάμε στην εκπλήρωση ευχών και άλλων παιδιών.

Η κόρη μας από εδώ και στο εξής θα πηγαίνει με περισσότερη χαρά στις θεραπείες της και θα πιστεύει στα θαύματα!» είπαν οι γονείς της Θεώνης ύστερα απ’ την εκπλήρωση της ευχής.

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων