Πατέρας Στυλιανός Καρπαθίου: Για τον κάθε κατηγορούμενο υπάρχει το τεκμήριο της αθωότητας μέχρι την τελεσίδικη απόφαση (video) | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Πατέρας Στυλιανός Καρπαθίου: Για τον κάθε κατηγορούμενο υπάρχει το τεκμήριο της αθωότητας μέχρι την τελεσίδικη απόφαση (video)

Η κακή είδηση αμέσως θρέφει τις συνειδήσεις των ανθρώπων του όχλου

 medlabnews.gr 

“Η κακή είδηση αμέσως θρέφει τις συνειδήσεις των ανθρώπων του όχλου. Θυμάμαι το γέροντά μου ο οποίος έλεγε ”όταν κάνεις το καλό, το αρραβωνιάζεσαι. Όταν όμως συκοφαντηθείς γι΄αυτό το καλό, τότε το παντρεύεσαι”, τόνισε μιλώντας στον Focus FM και τον δημοσιογράφο Στέφανο Δαμιανίδη ο πατέρας Στυλιανός Καρπαθίου.

“Ακούω εδώ κι εκεί για το λεγόμενο ευρωπαϊκό πολιτισμό και διερωτώμαι ποιος είναι αυτός; Τι προϋποτίθεται για έναν πολιτισμό για να χαρακτηριστεί ανθρώπινος, πολιτισμός προόδου, αγάπης. Ο ευρωπαϊκός πολιτισμός δεν τα διαθέτει όλα αυτά τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα”, σημείωσε.

Για την υπόθεση της “Κιβωτού του Κόσμου”, είπε τα εξής: “Για τον κάθε κατηγορούμενο υπάρχει το τεκμήριο της αθωότητας μέχρι την τελεσίδικη απόφαση. Εδώ πού είναι; Είναι τραγικό αυτό το οποίο άκουσα από τον ίδιο τον πατέρα Αντώνιο, ο οποίος έλεγε το εξής: “Μας ειδοποίησαν ότι άρχισαν τα κανάλια να παίζουν ένα τέτοιο θέμα. Καθόταν ήρεμα και καλά στο σπίτι του, στην Κιβωτό και του είπαν ότι ξαφνικά τα κανάλια άρχισαν να μιλούν για εκείνον. Χωρίς καμία ειδοποίηση βρίσκεται αντιμέτωπος με τα αδηφάγα μέσα. Αυτός είναι ο πολιτισμός μας; Ερχεται ο οποιοσδήποτε, σπιλώνει έναν άνθρωπο και από κει και πέρα αυτό το πράγμα γεμίζει και φουσκώνει ολόκληρο τον κόσμο”.

Αναφορικά με την ανακοίνωση της Αρχιεπισκοπής Αθηνών, ο πατήρ Στυλιανός Καρπαθίου δήλωσε ότι βρίσκεται ακριβώς απέναντί της.

“Διάβασα την ανακοίνωση, γίνεται μια κατασυκοφάντηση ενός σοβαρού και ευαίσθητου έργου και μια προσπάθεια σπίλωσης ενός τιμου προσώπου. Ο πατήρ Αντώνιος, να το συνειδητοποιήσουν και να το βάλουν καλά μέσα στο μυαλό τους και η πρεσβυτέρα του, αποτελούν εγγύηση καθαρότητας, γνησιότητας και χριστιανικού έργου. Είμαστε μαζί τους. Όλη αυτή η σύμπραξη, δεν ξέρω ποιών ανθρώπων, αποσκοπεί σε κάτι”, κατέληξε.

Πηγή focusfm.gr

Πρώην τρόφιμος της Κιβωτού του Κόσμου: «Είναι όλα ψέματα»

Πρώην τρόφιμος δομής της Κιβωτού του Κόσμου μιλά και υποστηρίζει τον πατέρα Αντώνιο στις καταγγελίες των τελευταίων ημερών

Δεν έχουν τέλος οι εξελίξεις στην υπόθεση της «Κιβωτού του Κόσμου» με τις μαρτυρίες και τις καταγγελίες να έχουν πάρει φωτιά.

Στον ΣΚΑΪ μίλησε ένας από τους πρώην τροφίμους της Μ.Κ.Ο., ο οποίος σήμερα είναι 22 ετών. Ο Τσαμπίκος Λούτσα, ο οποίος δεν δίστασε να μιλήσει επώνυμα ήταν στη δομή της Αθήνας και αργότερα μεταφέρθηκε στη δομή της Χίου για να γίνει αποσυμφόρηση στους χώρους του Κολωνού. Ο ίδιος περιέγραψε την εμπειρία του και από τις δύο δομές στις οποίες είχε φιλοξενηθεί από μικρή ηλικία και υποστηρίζει ανοιχτά τον πατέρα Αντώνιο στις καταγγελίες των τελευταίων ημερών. «Η κιβωτός για εμένα είναι το παν. Χρωστάω τη ζωή μου στην Κιβωτό.», είπε χαρακτηριστικά ο πρώην τρόφιμος. Σχετικά με τις καταγγελίες για εκμετάλλευση των παιδιών και για κακοποίηση ο 22χρονος διαψεύδει τα πάντα λέγοντας πως «Ποτέ δεν έγινε αυτό. Όσο είμαι εγώ δεν έγινε ποτέ. Ο πάτερ ήταν πάντα από πάνω από το κεφάλι και έλεγε το καλό. Έπεσα από τα σύννεφα. Είναι όλα ψέματα». Στο τέλος μάλιστα ο Τσαμπίκος δήλωσε ότι γνωρίζει τον πατέρα Αντώνιο 15 χρόνια και πως τον ευγνωμονεί καθημερινά που τον γνώρισε τονίζοντας ότι του «έχει σώσει τη ζωή»

Διαβάστε επίσης

Από τα “Ωσανά” στο “Σταύρωσον”, μια κιβωτός δρόμος...

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων