Με ποια μέθοδο προσπαθούν να αποκαταστήσουν το δέρμα της Ιωάννας Παλιοσπύρου; | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Με ποια μέθοδο προσπαθούν να αποκαταστήσουν το δέρμα της Ιωάννας Παλιοσπύρου;

Ακολουθεί μία αρκετά δύσκολη ιατρική μέθοδο, προκειμένου να αποκαταστήσει το δέρμα στον λαιμό της και να μπορεί να έχει πλήρη κίνηση στο κεφάλι της.

 medlabnews.gr iatrikanea

Τον λόγο για τον οποίο απείχε τον τελευταίο καιρό από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αποκάλυψε με μία σοκαριστική φωτογραφία η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Μέσα από το αγαπημένο της Instagram, η Ιωάννα Παλιοσπύρου επικοινωνεί συχνά με τους διαδικτυακούς της φίλους, είτε παρουσιάζοντας διάφορες δράσεις της είτε ενημερώνοντας για την πορεία της υγείας της όλους όσοι ενδιαφέρονται.

Αυτό, λοιπόν, έγινε και σήμερα, με την ίδια να δέχεται πολλές ερωτήσεις από τους followers της για το αν είναι καλά, αφού το τελευταίο διάστημα η απουσία της είναι αισθητή.

Όπως εξήγησε, ο λόγος που απείχε ήταν επειδή ακολουθεί μία αρκετά δύσκολη ιατρική μέθοδο, προκειμένου να αποκαταστήσει το δέρμα στον λαιμό της και να μπορεί να έχει πλήρη κίνηση στο κεφάλι της.

«Είμαι λίγο δύσκολα και περιορισμένη αυτή την περίοδο, ο λόγος, στο επόμενο story, για να καταλάβετε τον λόγο. Όποιος είναι ''ευαίσθητος'' να κάνει skip» έγραψε στο πρώτο της στόρι στο Instagram η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Η σοκαριστική φωτογραφία που δημοσίευσε η Ιωάννα Παλιοσπύρου

Στο δεύτερο στόρι που ανήρτησε, λοιπόν, η Ιωάννα Παλιοσπύρου αποκάλυψε την έντονη δυσκολία της θεραπευτικής διαδικασίας που ακολουθεί:

«Βλέπετε δύο διατατήρες στην πλάτη μου, κάτω από το δέρμα μου. Τους τελευταίους κάνα δυο μήνες είμαι έτσι. Είναι μία ιατρική μέθοδος για να αντικαταστήσω το δέρμα στο λαιμό μου, για να μπορώ να στρίβω το κεφάλι μου. Ξέρω, είναι δύσκολο να το καταλάβετε…».

Παράλληλα, όπως είπε στις αρχές Μαΐου έχει ένα ακόμα προγραμματισμένο χειρουργείο. «Μέχρι τότε κάνω διάφορες θεραπείες, υπερβαρικού οξυγόνου, prp, πηγαίνω στη γιατρό μου δύο φορές την εβδομάδα» πρόσθεσε.

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων