Μαθητής πυροβόλησε καθηγητή του σε ΕΠΑΛ | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Μαθητής πυροβόλησε καθηγητή του σε ΕΠΑΛ

Μαθητής ΕΠΑΛ πυροβόλησε καθηγητή

medlabnews.gr 

Μαθητής ΕΠΑΛ πυροβόλησε καθηγητή με αεροβόλο στη διάρκεια του διαλείμματος Ένας 17χρονος μαθητής της Β΄ Λυκείου στο ΕΠΑΛ Ωρωπού, κατηγορείται ότι πυροβόλησε με αεροβόλο 36χρονο καθηγητή του, χθες, Παρασκευή 26 Μαΐου, κατά τη διάρκεια του διαλείμματος.

Πρόκειται για δεύτερο περιστατικό με αεροβόλο σε σχολείο, καθώς πριν από δύο εβδομάδες μια καθηγήτρια γυμνασίου είχε δεχθεί επίθεση από ανηλίκους με αεροβόλο στη Χαλκίδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ από πηγές της ΕΛΑΣ, ο μαθητής όταν συνάντησε τον καθηγητή του στο προαύλιο του σχολείου, κατά τη διάρκεια του πρώτου διαλείμματος, έβγαλε ξαφνικά ένα αεροβόλο πιστόλι και τον πυροβόλησε στο αριστερό πόδι του.

Ο καθηγητής, που τραυματίστηκε ελαφρά, πήγε μόνος του στη συνέχεια στο Τμήμα Ασφαλείας Ωρωπού και κατήγγειλε το γεγονός, ενώ αμέσως μετά ο 17χρονος συνελήφθη. Επίσης, συνελήφθησαν και οι γονείς του, 51 ετών και οι δύο, για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Ο μαθητής οδηγείται σήμερα στον εισαγγελέα με τις κατηγορίες της παράνομης οπλοκατοχής και της επικίνδυνης σωματικής βλάβης.

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων