Οδηγός ΚΤΕΛ έπαθε ανακοπή και σταμάτησε το λεωφορείο στο χείλος του γκρεμού | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Οδηγός ΚΤΕΛ έπαθε ανακοπή και σταμάτησε το λεωφορείο στο χείλος του γκρεμού

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις, η Πυροσβεστική με 4 οχήματα και 14 άντρες

 medlabnews.gr iatrikanea

Τρομακτικό σκηνικό εκτυλίχθηκε σε λεωφορείο του ΚΤΕΛ στην Αρκαδία-που εκτελούσε το δρομολόγιο Ηραία -Τρόπαια- Λαγκάδια– Τρίπολη με τον οδηγό (νέο σε ηλικία σύμφωνα με πληροφορίες) να παθαίνει ανακοπή και από θαύμα να γλιτώνει η επιβάτης που βρισκόταν μέσα, καθώς το όχημα σταμάτησε στο χείλος του γκρεμού κυριολεκτικά.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο οδηγός ανασύρθηκε νεκρός, ενώ η επιβάτιδα (κατά άλλες πηγές υπήρχαν δύο επιβάτες), κατάφερε και βγήκε από από το όχημα μόνη της, δίχως να έχει τραυματιστεί.

Όπως αναφέρει το arcadiaportal, ο οδηγός ένιωσε κάποια αδιαθεσία και έκανε στην άκρη το λεωφορείο του ΚΤΕΛ, ώστε να κατέβει για λίγα λεπτά από αυτό, για να νιώσει καλύτερα. Ανεβαίνοντας ξανά στη θέση του και βάζοντας μπροστά για να συνεχίσει το δρομολόγιο, έπαθε ανακοπή με αποτέλεσμα το μεγάλο όχημα να κυλά προς τον γκρεμό.


Όπως φαίνεται και στη φωτογραφία, κυριολεκτικά σταμάτησε στο χείλος του γκρεμού και δεν υπήρξαν χειρότερα.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις, η Πυροσβεστική με 4 οχήματα και 14 άντρες, καθώς επίσης και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ. Ο οδηγός ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του.

* Φωτογραφίες από τα Λαγκαδινά Νέα

Διαβάστε επίσης


ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων