Η αδελφή του Νίκου Φλωρινιώτη καταγγέλλει ιατρικό λάθος. Του αφαίρεσαν ελιά αλλά δεν έκαναν βιοψία | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Η αδελφή του Νίκου Φλωρινιώτη καταγγέλλει ιατρικό λάθος. Του αφαίρεσαν ελιά αλλά δεν έκαναν βιοψία

Μιλώντας η Αννούλα Φλωρινιώτη έκανε λόγο για ιατρικά λάθη που προηγήθηκαν. Μας έλεγαν "λίπωμα είναι, μην τρελαίνεστε

  medlabnews.gr iatrikanea

Συντετριμμένη η Αννούλα Φλωρινιώτη, καθώς μετά τον θάνατο του πατέρα της, Γιάννη Φλωρινιώτη, το περασμένο καλοκαίρι, θρηνεί τον χαμό και του αδερφού της, Νίκου Φλωρινιώτη. 

Ο δημοφιλής τραγουδιστής έχασε τη μάχη με τον καρκίνο μόλις στα 39 του χρόνια.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, η Αννούλα Φλωρινιώτη έκανε λόγο για ιατρικά λάθη που προηγήθηκαν, λέγοντας ότι αρχικά ο Νίκος Φλωρινιώτης είχε πάει να αφαιρέσει μία ελιά, αλλά δεν ακολούθησε βιοψία, με αποτέλεσμα να μην γίνει έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου.

«Γίνανε πολλά λάθη στην αρχή. Βγάλανε μία ελιά και δεν τη στείλανε για βιοψία. Αυτό είναι τραγικό. Δε μπορώ να καταλάβω πως έγινε αυτό. Εγώ δεν είχα ιδέα γι’ αυτό το πράγμα, για την ελιά. Ήταν μία ελιά στον ώμο και δεν τη στείλανε για βιοψία. Δεν μπορώ να το διανοηθώ αυτό. Θα βρω όμως ποιος το έχει κάνει. Δημιουργήθηκε μία κύστη εκεί, έγινε λίπωμα, για το οποίο πάλι δε με είχε ενημερώσει ο αδερφός μου», δήλωσε.

«Μου είπε ότι έβγαλε ένα λίπωμα και πήγε να το βγάλει. Πήγε σε κρατικό νοσοκομείο, του το αφαίρεσαν και το κάνανε βιοψία. Του είπαν να πάει σε δυο εβδομάδες να πάρει τη βιοψία. Ο Νίκος φοβόταν να πάει, τον είχαμε φάει. Πήγε να πάρει τη βιοψία ένα μήνα μετά, αλλά του είπαν ότι δεν υπάρχει καμία βιοψία. Είχε χαθεί η βιοψία. Μετέπειτα έμαθα ότι είχε γίνει πολλές φορές αυτό», πρόσθεσε.

«Ο αδελφός μου θεώρησε ότι από τη στιγμή που δεν τον ειδοποίησε κανείς και είχε χαθεί, ότι δεν θα ήταν κάτι σοβαρό. Αυτό άρχιζε και μεγάλωνε. Η μάνα μου άρχισε να τον τρέχει στους γιατρούς. Όλοι οι γιατροί μάς λέγανε ότι δεν είναι κάτι, να μην τρελαινόμαστε. Πήγαμε στο Λαϊκό σε έναν φίλο μου, και μου είπε ότι αυτό για να βγει θέλει ειδικό γιατρό, αλλά πριν πρέπει να κάνει μία μαγνητική», συνέχισε η Αννούλα Φλωρινιώτη.

«Κάναμε τη μαγνητική και το ίδιο βράδυ, μας πήραν τηλέφωνο και μας είπαν να τρέξουμε το πρωί στο γιατρό, γιατί αυτό που έβλεπε δεν ήταν λίπωμα. Τρομοκρατηθήκαμε κι εκεί ξεκίνησε ο Γολγοθάς μας… Αν από την πρώτη στιγμή είχε σταλεί η ελιά για βιοψία, ο Νίκος τώρα θα ήταν εδώ…», συνέχισε συγκλονισμένη η Αννούλα Φλωρινιώτη. 


Εδώ να θυμηθούμε ότι ο ίδιος ο Νίκος Φλωρινιώτης είχε δηλώσει ότι στην αρχή δεν έδωσε σημασία, ωστόσο, όταν το λίπωμα μεγάλωσε, προχώρησε στην αφαίρεσή του. Πριν από έναν χρόνο το ίδιο σημάδι έκανε και πάλι την εμφάνισή του. Τότε το έψαξε περισσότερο και ένας γιατρός του είπε πως έχει κακοήθη όγκο. «Είναι μελάνωμα. Μιλάμε για μεγαλογιατρούς που πήγα στην αρχή και δεν το βρήκαν. Οι δύο πρώτοι έλεγαν ότι είναι λίπωμα και τους λέω πρέπει να το βγάλω τώρα, “όχι μην αγχώνεσαι” μου είπαν. Ο ένας γιατρός με έστελνε στον άλλον, άλλαξα περίπου 10» είχε προσθέσει ο Νίκος Φλωρινιώτης.


 Το τελευταίο αντίο στον πρόωρα χαμένο τραγουδιστή θα ειπωθεί την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου, στις 2 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Ρόδον Αμάραντον – Παναγίτσα στον Πειραιά. Η σορός του θα ταφεί στο Κοιμητήριο Σχιστού.

Διαβάστε επίσης


ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων