Σκύλος δάγκωσε 9χρονο στο Καματερό | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Σκύλος δάγκωσε 9χρονο στο Καματερό

Επίθεση από σκύλο δέχτηκε ένας 9χρονος στο Καματερό με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο Παίδων

medlabnews.gr iatrikanea 

Επίθεση από σκύλο δέχτηκε ένας 9χρονος στο Καματερό με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο Παίδων την Παραμονή των Χριστουγέννων. Σύμφωνα με πληροφορίες, το πρωί της Κυριακής, ο σκύλος ξέφυγε από την προσοχή του ιδιοκτήτη με αποτέλεσμα να επιτεθεί στο παιδί, να το δαγκώσει και να το τραυματίσει στο δεξί χέρι και το δεξί πόδι. Το περιστατικό συνέβη στην οδό Μυκηνών. 

 Αμέσως ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε τον 9χρονο και τον μετέφερε στο νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία» για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. 

Ο ιδιοκτήτης του σκύλου συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Καματερού για σωματική βλάβη από αμέλεια και παράβαση της νομοθεσίας περί ζώων συντροφιάς. Με εντολή του Εισαγγελέα Ποινικής Δίωξης αφέθηκε ελεύθερος. 

 «Είχε πάθει σοκ, δεν έκλαιγε όταν ήρθα και τον βρήκα. Κλαίγανε τα ανίψια μου που έπαθαν ψυχολογικό σοκ», περιγράφει ο πατέρας του 9χρονου αγοριού 

 Το 9χρονο αγόρι βγήκε σε γειτονιά στο Καματερό την παραμονή των Χριστουγέννων, μαζί με τη θεία του και τα δύο ξαδέρφια του, για να πουν τα κάλαντα. 

Ξαφνικά, ένας μεγαλόσωμος σκύλος που κυκλοφορούσε στον δρόμο χωρίς λουρί του επιτέθηκε και τον δάγκωσε. 

 Τι υποστήριξε ο ιδιοκτήτης του σκύλου 

Όπως καταγγέλλει ο πατέρας του 9χρονου, ο ιδιοκτήτης του σκύλου, όχι μόνο δεν ενδιαφέρθηκε να μάθει για την υγεία του παιδιού, αλλά κρύφτηκε στο σπίτι του. «Αυτό που με ενόχλησε είναι που δεν έδειξε ένα ενδιαφέρον μετά το συμβάν. Δηλαδή να έρθει να ρωτήσει ‘τι κάνει το παιδί; Είναι καλά κτλ’. Εξαφανίστηκε. Έγινε το συμβάν και εξαφανίστηκε. Κλείδωσε τον σκύλο μέσα στο μαγαζί του και έφυγε, πήγε στο σπίτι του. Τον ψάξαμε και τον βρήκαμε. Δε θα εμφανιζόταν. Και αφού τον βρήκαμε τότε εμφανίστηκε στην Αστυνομία. Αν δεν τον ψάχναμε, δε θα είχε εμφανιστεί». Ο ιδιοκτήτης υποστήριξε ότι δεν είναι δικό του το σκυλί αλλά του γιου του και ότι συνήθως τον βγάζει βόλτα με φίμωτρο. Παρ’ όλα αυτά, συνελήφθη για σωματική βλάβη από αμέλεια και παράβαση της νομοθεσίας περί ζώων συντροφιάς, ωστόσο, με εντολή του εισαγγελέα ποινικής δίωξης, αφέθηκε ελεύθερος. 
 Οι γονείς του αγοριού έχουν υποβάλει μήνυση.

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων