Ενας ποδοσφαιριστής μήνυσε την Pfizer και την BioNTech για το εμβόλιο του κοροναϊού | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Ενας ποδοσφαιριστής μήνυσε την Pfizer και την BioNTech για το εμβόλιο του κοροναϊού

Σε μια κίνηση που σίγουρα θα φέρει εξελίξεις προχώρησε ποδοσφαιριστής ευρωπαϊκής ομάδας

 medlabnews.gr iatrikanea

Σε μια κίνηση που σίγουρα θα φέρει εξελίξεις προχώρησε ποδοσφαιριστής ευρωπαϊκής ομάδας ο οποίος έκανε μήνυση στις δύο εταιρείες που κατασκευάζουν εμβόλια κατά του κοροναϊού κατηγορώντας τις ότι ευθύνονται που αναγκάστηκε να σταματήσει το ποδόσφαιρο σε μικρή ηλικία.

Φρανσουά-Σαβιέ Φουμού Ταμουζό: Ο 29χρονος πρώην παίκτης της Λαβάλ μηνύει τις Pfizer και BioNTech, καθώς τις κατηγορεί ότι ευθύνονται που αναγκάστηκε να σταματήσει το ποδόσφαιρο σε μικρή ηλικία και συγκεκριμένα ότι οι πολλαπλοί τραυματισμοί του προκλήθηκαν μετά τον εμβολιασμό του κατά του Covid-19 το καλοκαίρι του 2021.

Η υπόθεση του Φρανσουά-Σαβιέ Φουμού Ταμουζό θα εκδικαστεί στις 2 Ιουλίου στο Παρίσι, ενώ ο πρώην παίκτης έχει μηνύσει και την γαλλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία υποστηρίζοντας ότι όταν εμβολιάστηκε, για να μπορέσει να συνεχίσει να αγωνίζεται, δεν ήταν υποχρεωτικό για επαγγελματίες ποδοσφαιριστές.

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων