Για την Κιβωτό του Κόσμου μίλησε ο γιατρός της Κιβωτού. Προσπαθούν να πάρουν την περιουσία της Κιβωτού που είναι 800 εκατ. ευρώ | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Για την Κιβωτό του Κόσμου μίλησε ο γιατρός της Κιβωτού. Προσπαθούν να πάρουν την περιουσία της Κιβωτού που είναι 800 εκατ. ευρώ

 medlabnews.gr 

Δεν ξεκίνησε τελικά χθες, η δίκη για την «Κιβωτό του κόσμου» καθώς το δικαστήριο χρειάστηκε να λύσει μια σειρά από διαδικαστικά ζητήματα.

Η δίκη αναμένεται να ξεκινήσει στις 9 Μαϊου.

Ο πατέρας Αντώνιος δεν βρέθηκε σήμερα στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων, αλλά εκεί βρέθηκε ο πατέρας Ευάγγελος, που όπως αναφέρθηκε τον φιλοξενεί.

«Είμαι γιατρός της Κιβωτού από το 2007. Άρα ξέρω καλά», είπε στους δημοσιογράφους πριν εξαπολύσει ένα δριμύ κατηγορώ. «Δεν έχει σπίτι να ζήσει, αυτά που λέγατε οι δημοσιογράφοι ήταν ψέματα», ανέφερε για τον πατέρα Αντώνιο.

Στη συνέχεια έκανε λόγο για επιχείρηση «από την Πολιτεία να πάρουν την Κιβωτό που έχει περιουσία 800 εκατομμύριων ευρώ».

Κάτι αντίστοιχο είχε υποστηρίξει και σε συνέντευξή του ο ίδιος ο πατέρας Αντώνιος. «Φρόντισαν να κολλήσουν κατηγορίες σε όλους για να πάρουν την Κιβωτό από τα χέρια μας», κατήγγειλε ο π. Αντώνιος.

«Είναι ένας εφιάλτης, ένα ψεύτικο, ούτε καν όνειρο. Δεν μπορούσα να σκεφτώ πως θα είχα μπλεχτεί σε τέτοια πλεκτάνη. Όλοι αυτοί που μεγάλωσαν στην Κιβωτό, μεγάλωσαν, μορφώθηκαν, είναι τεράστια αδικία από όσα ειπώθηκαν», τόνισε μιλώντας στο STAR.

Σύμφωνα με τον ίδιο: «Όλα ξεκινούν από την κλοπή στο Βόλο, όταν ανακαλύπτουμε την κατάσταση άρχισαν να λένε για τον έναν και για τον άλλο. Τα παιδιά είναι κατευθυνόμενα, στο βωμό τους συμφέροντος κάποιων ανθρώπων».

«Πολλά παιδιά που πήραν το μέρος μας κα είπαν την αλήθεια, τους πέταξαν έξω εκδικητικά», σημείωσε ακόμη. «Είναι αστείο και γελοίο να λένε πως είμαι ηθικός αυτουργός», ανέφερε σε άλλο σημείο. «Θα δείξουμε με αποδείξεις και στοιχεία τη αλήθεια μας, και την σκευωρία», πρόσθεσε.

«Όλοι οι παιδαγωγικοί κανόνες είχαν καταρτιστεί από ειδικούς παιδαγωγούς», διευκρίνισε απαντώντας σε σχετικό ερώτημα.

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων